ta uz som obvolal niektorich predajcov ale napr. tu jeden chalan kupil ten MAGIC za 15 000 SK, ale to bolo v PARTIZANSKOM ,, tak preto sa pytam ci tu niekto nevidel podobnu cenu !!
tiez som z KE a chystam sa do vitezovho dvora ist pozriet aku cenu maju na ten bike.... tych 15 tis ma tiez zaujalo
Naposledy ked som bol v predajni tak ta kocka co tam bola hovorila, ze uz ho ani nemaju
Uvidim , dnes tam idem, vecer napisem
Ak by bola taka cena tiez by som ho mozno zobral.
/hoci skor poskulujem po majestic/
hej aj ja som bol vo Vitezovom dvore.Aj mne povedali ze uz nebudu mat ten bike.ale ked som prisiel druhy krat tak ho mali.mali aj 06 aj 07. ale tu 06 uz predali.naposledy tam bola cena na 07 - 19 800 SK nejak tak a na 06 malli 18 200 nejak tak.
hej aj ja som bol vo Vitezovom dvore.Aj mne povedali ze uz nebudu mat ten bike.ale ked som prisiel druhy krat tak ho mali.mali aj 06 aj 07. ale tu 06 uz predali.naposledy tam bola cena na 07 - 19 800 SK nejak tak a na 06 malli 18 200 nejak tak.
hmm, tak som tam bol dnes poobede a ceny mi hovoril ten chlap co tam je najcastejsie /ten s tymi dlhymi vlasmi/.
salamander 14990 sk , maju aj salamander dsc ale iba malu velkost, ten ta ale neyaujimal
magic iba strieborny - model rok 06 = 18790 sk
ine su ale uz iba nizsie alebo vyssie kategorie.
ja si uz pockam na nove modely mozno kellys, mozno merida, inac v merid maju dobry vyber aj v tejto cenovej kategorii cca 15000 skk, mrkni sa tam osobne.
boze moj 15 000sk co to je sak to neni nic moc bike ak mas rozum tak kup neci poradne tak za 25 000 .-sk a budes stym spokojny a nie kelys ale neaku tu konu alebo ja nevie MErida author to su fakt pekelne znacky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Naposledy ked som bol v predajni tak ta kocka co tam bola hovorila, ze uz ho ani nemaju
Uvidim , dnes tam idem, vecer napisem
Ak by bola taka cena tiez by som ho mozno zobral.
/hoci skor poskulujem po majestic/
hmm, tak som tam bol dnes poobede a ceny mi hovoril ten chlap co tam je najcastejsie /ten s tymi dlhymi vlasmi/.
salamander 14990 sk , maju aj salamander dsc ale iba malu velkost, ten ta ale neyaujimal
magic iba strieborny - model rok 06 = 18790 sk
ine su ale uz iba nizsie alebo vyssie kategorie.
ja si uz pockam na nove modely mozno kellys, mozno merida, inac v merid maju dobry vyber aj v tejto cenovej kategorii cca 15000 skk, mrkni sa tam osobne.
v meride ??
ale tam a tu cenu nemaju taky bike ako v kellyse , ci ano ??
INAC DIKY
teraz hovoril ze stoji 06
- to ten SALAMANDER len o 2000 SK zlacneli ??? hmmm mohli aj viac ,, aj tak na tom este pekne zarobia
Dobru cenu maju v Ziline na Author Versus stal 29 uz je za 19 model 07.