Pre manzelku sa mi podarilo v GB kupit karbonovy ram SCOTT Contessa Spark RC. Zdvih ramu je 110 mm. Poradte aku vidlu, s akym zdvihom mam hladat na tento ram. Vaha "bikerky" je 50 kg, ma to mat lock z riaditok, ma byt bielej farby, cena 300-350€ a vaha je tiez podstatna. RS Reba XX by bola asi idealna, len ta cena.
A tunený e*****n ? Zoženieš (tuším) aj v bielej, a keď si priplatíš 500 českých máš aj lock z riadítok... Milan dá negatívnu pružinku na jej 50 kilov, a ešte si ju môže dofúkať, zdvih od (tuším) 100-140...
Sak Rebu XX snad zozenies pod 500e .. idealne by bolo 110-120mm dopredu .. potom mozno Fox .. sa robili /robia? 100/120ky, lock na rajdy, biele .. cena do 500-600$
e*****n by som nezavrhoval, e*****n RLD 2010 v porovnaní s Reba SL 2010 (obe s remote uzamykaním) váži iba o 90g viac, ale stojí o 3500kč menej v prípade netunovanej verzie (rozdiel je 2000kč v prípade tuningtest verzie). SID bude ľahší o nejakých 200g, ale zase má "len" 100mm... 2011 model bude mať možnosť aj 120mm zdvihu - ale cena asi nebude veľmi veľmi priaznivá.
Ušetrené peniaze by sa dali možno aj rozumnejšie minúť
Omg .. sak v prvom rade ide o funkcnost a/alebo aj o vahu .. znacka ? Co je Scott nieco extra ? Len jeden z mnoho vyrobcov. E*****n nepoznam, a nejazdil som. Ale tmax ho myslim ma a na 50kg jazdca bude asi veeelmi dobry. Nie som si isty, ci Reba na tak malu vahu bude este fungovat ako ma. Mozno ano (snad) .. nekusal som, ale napr. niektore Fox vidlice uz nefunguju .. proste aj vzduchova vidlica ma svoje tlakove rozpetie v ktorom funguje dobre. Potom ich treba kadejako prerabat, alebo ani to nepomoze. Najlepsie co si pamatam (ale to uz je nejaky ten patek) fungovali Manitou Scareb ... resp. tie uz mali svoje limity niekde u 70kg
Ano, bola by idealna, je tam moznost to nastavit az na 120mm (aj ked ja by som ju pri tomto rame asi nechal na 100mm)...a ze je draha...pozri sa na to tak, ze das o tu stovku viac ako si chcel, ale holka ma vystarane na ,,dlhe" roky dopredu. S jej vahou a stylom jazdenia ju defacto ,,prezije" a fukcne bude na 100%. Radim zober Rebu XX!!!
Ziadna priatelka, ale 20r. zakonita manzelka a na tej veru setrit nebudem. Takze to bude ta biela RS Reba XX. U Matta je za 427 Evri. Povodne mal byt bike skladany v zime, ale manzelka suri chce ho skusat este toho roku. Zodere ma z koze. Ram je vsak este u brata v Anglicku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Ak by stacil zdvih 110 mm, mohol by byt aj Axon s este priaznivejsou vahou.
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=137_135&products_id=100245
súhlas
Ušetrené peniaze by sa dali možno aj rozumnejšie minúť
Ano, bola by idealna, je tam moznost to nastavit az na 120mm (aj ked ja by som ju pri tomto rame asi nechal na 100mm)...a ze je draha...pozri sa na to tak, ze das o tu stovku viac ako si chcel, ale holka ma vystarane na ,,dlhe" roky dopredu. S jej vahou a stylom jazdenia ju defacto ,,prezije" a fukcne bude na 100%. Radim zober Rebu XX!!!
ja by som pri TOMTO ráme určite nedával 100 vidlu ...
funkcnostou mozno ano. Kvalitou ani zdaleka. (jeden e*****n mi stacil