inak toto su velke somariny a nafukane blbosti preco by bola merida zla znacka to by musel dolamat nejake rami od meridy aby toto tvrdil a ked sa mu pokazila prehadzovacka alebo nieco ine tak to nebola chyba znacky merida pretoze vsetky biky su osadene bud shimano alebo sram .
Milujem T-packov co sa im pokazil volaka RST rapid shit technologi alebo nieco podobne a hned povedia tie kellysi to su ale shity umieram z takych T-packov
mne napríklad na každom biku vadí, ak má kotúčové brzdy a dajú tam ráfiky určené pre V brzdy. Možno pre niekoho estetický detail, alebo aj dosť nepodstatné.
Tiez tu musim dat zapravdu skusenym.... ze KELLYS a GIANT a MERIDA a LF nie su shity .su to inak velmi dobra bike s vynikajucimi vybavami....len clovek musi kupovat od 20tis vyssie.... aby sa vyhol RST a nizsim radom vdlic SUNTOUR
ja mam kellys a som s nim nadmieru spokojny a pri kupe som ustril 17 tisic...pretoze by ma vysiel bike s botami na 50 a ja som kupil za 33 000
PS: AJ SCOTT pouziva RST a SUNTOUR vidlice a zato ze ich len prelepi nalepkou scott si ludia myslia ze to je ina vidlica
inak ked som sa pytal na ceny ramov tak mi z kellysu poslali ze sabotage by ma vysiel 10 000,- neni to malo na to ze je to vrcholovy ram tejto znacky samozrejme ze AL ale aj tak a vazit by mal nieco okolo 1300 g
a tie rafky ked si slecinkovsky typ alebo mas bike za 100 L tak ti to vadi inak to je len dobre pretoze na tom nezalezi a ked chces niekomu predat alebo co tak to moze pouzit aj na jedno aj druhe na to si nemyslel ?
co takto pozriet nejake zlavy alebo este skus trocha dosetrit
apropo....preco chces nasilu kotuce za tu cenu, co ta omrzel zivot
z duse mi tento chalanisko prehovoril ... musia byt tie kotuce???
To je skor rozumne lebo nikdy nefies ci te rafy casom nepredas... clovek rychlejsie preda rafy co su aj na Vcka....
a nefiem ci si clovek kupuje bike na to aby mu doma stal a kochal sa na rafy ci su o centimeter uzsie ..alebo inak zaoblene...
predavat jazdene rafy, este aj v tejto cenovej nie je ktovieco ... ja osobne by som tiez nechcel mat disc brzdy a V rafky...mozno aj preto som nedavno kupil komplet nove kola s disc rafmi,ked som siel na kotuce
vyhodu V rafkou by som videl akurat v tom,ze ked sa rozhodne vyhodit tie mechaniky do smeti...nemusi kupovat nove kola, ak tam bude chciet dat Vcka...
apropo ja mam doma Allloy dvojstenne rafy na Vcka a este som ich ani neskusal dat do bazaru,lebo pochybujem,ze by niekto takyto tovar z bazaru kupoval - aj ked su uplne OK
ach ten mytus okolo Suntour...ok,su lacne a maju aj slabe modely,ale videl uz tuneny E*****n alebo Axon?Krasny chod...A podla nemenovaneho odbornika je spracovanie vnutornych dielov na velmi dobrej urovni
Sorry za off topic,ale uz som musel...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kolko si ich pokazil? mas aj nejake foto ako si ich pokazil?
kolko si ich pokazil? mas aj nejake foto ako si ich pokazil?
to ja nie ale mám známych ,ktorý maju meridu
a mozes nam teda opisat okolnosti za akych sa im pokazila?
Milujem T-packov co sa im pokazil volaka RST rapid shit technologi alebo nieco podobne a hned povedia tie kellysi to su ale shity umieram z takych T-packov
a nefiem ci si clovek kupuje bike na to aby mu doma stal a kochal sa na rafy ci su o centimeter uzsie ..alebo inak zaoblene...
ja mam kellys a som s nim nadmieru spokojny a pri kupe som ustril 17 tisic...pretoze by ma vysiel bike s botami na 50 a ja som kupil za 33 000
PS: AJ SCOTT pouziva RST a SUNTOUR vidlice a zato ze ich len prelepi nalepkou scott si ludia myslia ze to je ina vidlica
a tie rafky ked si slecinkovsky typ alebo mas bike za 100 L tak ti to vadi inak to je len dobre pretoze na tom nezalezi a ked chces niekomu predat alebo co tak to moze pouzit aj na jedno aj druhe na to si nemyslel ?
z duse mi tento chalanisko prehovoril ... musia byt tie kotuce???
predavat jazdene rafy, este aj v tejto cenovej nie je ktovieco ... ja osobne by som tiez nechcel mat disc brzdy a V rafky...mozno aj preto som nedavno kupil komplet nove kola s disc rafmi,ked som siel na kotuce
vyhodu V rafkou by som videl akurat v tom,ze ked sa rozhodne vyhodit tie mechaniky do smeti...nemusi kupovat nove kola, ak tam bude chciet dat Vcka...
apropo ja mam doma Allloy dvojstenne rafy na Vcka a este som ich ani neskusal dat do bazaru,lebo pochybujem,ze by niekto takyto tovar z bazaru kupoval - aj ked su uplne OK
Sorry za off topic,ale uz som musel...