ked predalujem, tak velmi zahadne puka nieco mam pocit ako keby to islo od pedalov, ale neviem to poriadne identifikovat. Robi to len ked na nom sedim a slapem, jak prestanem prestane aj zvuk. Casom sa zvuk stupnuje. Uz to puka asi trikrat castejsie jak pred tromi tyzdnami, ked som si to prvy krat vsimol. Hrozne mi to lezie na nervy a fakt netusim odkial to moze ist. dik.
Keďže som mal aj tak naplánovanú výmenu komponentov, myslel som, že to po tom prestane.
Vymenil som kľuky + stred, kazetu, reťaz, kladky v prehadzovačke, vyčistil sedlovku. Na prvom výjazde po výmene začnem silnejšie dupať do pedálov a začalo to pukať
Neviem ako, ale skúsil som pohnúť s držiakom na fľašu a to pukanie spôsoboval on
hehe toto sa stalo aj mne
Ja som mal RST Gila a bolo na nej napisane,ze 100ka je to ale ked som ju menil za manitou slate v servise mi povedali,ze ta Gila ma sice udaj,ze je to 100ka ale realny zdvih je na nej 80mm takze je to naozaj iba pevna s obcasnym stlacenim ktore riadne citit,je to lacna vidla takze radsej ju vymenit.
Takže pukanie nespôsoboval držiak na fľašu (aj keď pôvodne to tak vypadalo), keďže som ho dal dole a pukalo to ďalej
Následne prišli na rad pedále, tie som pokusne vymenil, pukalo ďalej. Reku možno som slabo dotiahol kazetu, nepomohlo, dva krát som demontoval kľuky a nič. Sedlovka takisto bez úspechu. Potom reku prešmyk to môže robiť, takisto nie.
Už som bol popravde zúfalý, ten zvuk bol neznesiteľný, až ma napadlo, či to náhodou nerobí pätka na ráme a ten jej šrób. Demontáž, vyčistenie a namazanie a konečne som sa pukania zbavil