doteraz som na xyz kusoch 9sp shimano retaziach vozil zlatu SRAM spojku k plnej spokojnosti. Teraz mam vsak 10sp retaz Sram PC 1051 alebo podobnu (nechce sa mi to ist teraz presne zistovat) a ta uz bola vybavena spojkou od vyroby, ta spojka nie je zlata ale mierne tmavsia ako ostatne clanky ale hlavne ide velmi ale skutocne velmi tazko rozpojit aj pri vycistenej retazi. Osobne sa domnievam ze v terene bez kombinaciek uplne bez sance. A teraz by som chcel vediet ci to vsetky 10sp su take alebo mam stastie na nejaky nie uplne presne vyrobeny kus spojky a preto to ide tak tazko... nema niekto skusenosti ?
pripadne mate odskusanu dobru spojku na 10so retaze ?
Mal som podobny problem... ak sa nemylim je to spojka iba na jedno pouzitie
Vid aj popis produktu:
Flush rivet improves strength and provides a quieter operation Super narrow PowerLock connector closes without tools (one time use)
ok a je teda nejaka 10sp spojka na opakovane pouzitia tak ako stara dobra zlata 9sp spojka ? Ja sa priznam ze som nudzovo uz jednemu bikerovi teda vlastne bikerke nahodil tuto zlatu 9sp spojku na 10sp retaz pretoze ina moznost proste nebola a ked som to vyskusal tak sa to tocilo normalne. Kazdopadne tych par km dolekopcom a kusok po rovine na tom urcite dosla ale podrobne overene to nemam...
Nerád by som zbytočne založil novú tému, tak to hodím sem.. Neviete aká dlhá by mala byť reťaz? kazeta 9 a v predu 2-píla.. Na reťaz som dával rýchlospojku a teraz si nepamätám, či som len roznitoval a nahodil rýchlospojku alebo som aj vyhodil jeden článok a miesto neho som dal rýchlospojku..Apropo ako moc vadí reťazi ak má o jeden článok (rýchlospojka) viac?
ja mam problém rozpojiť KMC spojku na Shimano retazi 10sp, Chcem sa spýtat akú značku spojku používate... u 9sp som to rozpojil jednou rukou tu to nedokážem ani 2.
aj KMC aj SRAM mi na 10sp idu rozpojit tazko ale ide to. ohni retaz tak ze mas len spojku osamotenu a kombinackami ju chyt tak dokriza aby si tlacil jednou hranou prednu a druhou zadnu cast. Parkrat ju takto rozpoj a zacvakni a pojde pekne rukou ako 9sp.
aj KMC aj SRAM mi na 10sp idu rozpojit tazko ale ide to. ohni retaz tak ze mas len spojku osamotenu a kombinackami ju chyt tak dokriza aby si tlacil jednou hranou prednu a druhou zadnu cast. Parkrat ju takto rozpoj a zacvakni a pojde pekne rukou ako 9sp.
tak ta urcite nie je jednorazova ale preco netvrdit ze je.. vsak Sice sa tazko rozpaja, treba pouzit kombinacky ale da sa pouzit opakovane. Drzi stale...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vid aj popis produktu:
Flush rivet improves strength and provides a quieter operation Super narrow PowerLock connector closes without tools (one time use)
Pouzivam k maximalnej spokojnosti 10speed rychlospojky od FSA uz asi 5 rokov, pocas tych vyse 40.000km som nemal ani raz problem
Pokial nema jednorazovu Sram PowerLock
http://www.sram.com/sram/road/technologies/powerlock
http://www.sram.com/sram/road/technologies/powerlock
tak ta urcite nie je jednorazova