Caute,
mam taky problem: kupil som novu retaz shimano HG-70 a ktomu rychlospojku sram 8spd. problemom je to spojit na bajku. moze byt ze je ta retaz od vyroby trochu sirsia , resp. rychlospojka uzsia lebo mi to tam nechce zaskocit. tahal som retaz kolko dalo, plus kombinacky ziadny vysledok
Dakujem
Dneska sa mi stalo presne to isté, na bráchov bike som chcel nahodiť HG-50 + Sram 8 spojku ale nešlo to, tak som reťaz klasicky znitoval nič iné mi neostalo...asi to neni so shimanom kompatibilné?!?
Lto neviem ci ti nieco neuslo, ale Dajo pouzil 8 spojku na 8 retaz. Spojku na 9 kolo tam nedostane pretoze je urcite uzsia. Nekde soudruzi s NDR udelali chybu ak sa to neda poskladat. Retaze spajam iba spojkami a zatial bez problemu.
HG-70 je 8ckova ? (edit: omg, 73 je 9kova , aby ich porantalo) .. heh, mam v tom chaos ... hmmm, budto SRAM robi uzsie 8ckove (niekedy si to zlahcuju), alebo ze by Ti predali 9kovu spojku ako 8ckovu ? Zmeriam svoju a hodim to sem.
edit: tak moja spojka ma vyrazeny napis 9sped a sirka nitu je 6.8mm, ak mi meria dobre meraci tool.
Viete mi prosím niekto povedať či SmartLink II od BBB /BCH-10/ pasuje aj na shimano retaze? alebo to je výhradne pre retaze BBB? A nikde som sa ani nedočítal či je to spojka rozoberatelná alebo len na jednorázovku.
BBB funguje aj na shimano, tiež som ju tak mal, ale odporúčam skôr spojku od SRAM-u nakoľko tá BBB sa po čase pri rýchlejšom proti pohybe pedálov rozpojiť...SRAM drží pevne nech robím hocičo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prečo kupujete SRAM 8?
edit: tak moja spojka ma vyrazeny napis 9sped a sirka nitu je 6.8mm, ak mi meria dobre meraci tool.
strieborna - 8speed
zlata - 9speed
čierna - 10speed
9 a 10sp použivam v kombinacii so shimano retazami bez problemov, no 8sp kazetu nemam nikde ale malo by to pasovať!
strieborna - 8speed
zlata - 9speed
čierna - 10speed
9 a 10sp použivam v kombinacii so shimano retazami bez problemov, no 8sp kazetu nemam nikde ale malo by to pasovať!
přesně tak akorát černá 10sp není rozebiratelná je jen na jedno požití.
Viete mi prosím niekto povedať či SmartLink II od BBB /BCH-10/ pasuje aj na shimano retaze? alebo to je výhradne pre retaze BBB? A nikde som sa ani nedočítal či je to spojka rozoberatelná alebo len na jednorázovku.
Díky