Zdravim, poradil by niekto vhodnejsi adapter pm-pm pre strmen od Hayes. Disk 180mm. Dal som od Shimano, ale musel som dat podlozky, inac by strmen opieral o adapter. Da sa zohnat na Slovensku nieco vhodnejsie? Nepasoval by napriklad Ashima au31 alebo Magura QM40? Dik za info.
Nie naopak neni.Sipka je smerom hore. Skusal som ho dat aj opacne, ale nepomohlo. strmen stale opiera o ten adapter. Chcelo by to adapter ktory ma viac miesta pre ten obluk strmena.
Naopak nieje.Ale teraz rozmyslam,ci potrebuje väcsi adapter,alebo iny tvar.
Platnicky zaberaju celou sirkou s tymi podlozkami?Neni prasa vysoko?
No podla mna iny tvar. Keby som dal avid 185 to by nepomohlo. Mna nepusti ten prepoj od vrchneho zavitu po spodny na adaptery. Ten ma drzi, aby sa tam ten strmen vtesnal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.axit.cz/d177562_avid_adapter_predni_185_mm_pm-pm/
No podla mna iny tvar. Keby som dal avid 185 to by nepomohlo. Mna nepusti ten prepoj od vrchneho zavitu po spodny na adaptery. Ten ma drzi, aby sa tam ten strmen vtesnal.