Chcem si kúpiť nejaké funkčné prádlo, tričko, akú značku, typ skôr preferovať a akej sa vyvarovať? Aké používate a aké skúsenosti máte? Je pravda že keď je teplo tak chladí a keď je zima tak hreje?
V BA maju este predajnu za Tescom v ulicke co sa napaja na Dunajsku. Ceny su ok, ale to by malo byt v cenniku na ich stranke. Problem moze byt ze nie vzdy kupis to co chces, teda nie vzdy maju cely sortiment aj na predajni.
Velke dik, pomohli ste mi.Este pockam co napise karabaster, ale co sa tyka prvej vrstvy urcite M-ko.Este tak 2 a 3 vrstva,snad tiez M-ko. To sabolj: ak si z KE tam urcite musis kupit slovenku.To neznamena,ze ked na nete maju vypisanych par obchodov,ze inde to nekupis-moja skusenost.Ceny sa pohybuju za tricko kr.ruk. 250,- z dl.ruk. 350,-.viac od nich nemam.Tie ich velkosti su tiez dobre.Tricko kr.ruk velkost S-ko dobre a s dl.ruk M-ko trochu male.
Este podotazocka, kde je mozne kupit v BA zn. Craft, na ich webe je celkom dost dobrych veci reku troska omakat. Ani nie tak ja ale moja zienka, je uz troska kosa vonku tak nech nenachladne.
No budem tam musiet ist, tu nejak ignoruju pokial nevylozim lovasiky na stolik a tymi ich malickymi rucickami povtedy nebudu tlieskat ... bol som v HUDY v BA a poslali ma do cykloobchodov, asi sa zle vyspinkali. NR to isti.
Asi tu s pritomnych nikto nenosi pradlo Vavrys,ked tu nieje spomenute (aspon ja a ,,hladat'' nic take sme nenasli),ale aj tak sa spytam:podla vas vyrovna sa funkcnostou Craftu? ...kedze material maju rovnaky...Iste je,ze budem a zacal som nakupovat Craft, ale chcelo by to skombinovat niejakou financne vyhodnou alternativou.Samozrejme nie na ukor kvality!
ja myslím, že materiál rovnaký asi nebude, to by šiel craft sám proti sebe, ale možno sa mýlim, pripadá mi divné nechať niekoho vyrábať ten istý druh tovaru z môjho materiálu a lacnejšie? asi nie.
Ta trochu popišem; ) trochu neskoro ale predsa
Ja mam triko s krátkym rukávom Progress Basic a oproti triku s krátkym rukávom od Slovenky má lepší strih aj je pevnejšie. Akurát že Slovenka šije každý rok pre niekoho iného a stále strieda asi aj modely, strihy, materiály ... V jej produkcii sa vyznaju len oni sami.
teraz mozno trochu OT ale rozmyslal som nad kombinaciou moira ultralight a normalny dres ked je tak okolo 16-17 stupnov. ci sprostost?
Neviem či sprostosť, ale ja som v nedeľu skombinoval klimatex ultralight a dres s dlhými rukávmi a už som aj na Paralene. Evidentne som čosi podcenil.
Podcenil si nejaku windstopovu vrstvu *ako aj ja v maji/ juni ci kedy sa to tak ochladilo, dole bolo 16 stupnov a vysiel som do 1100 a tam nejakych 12 a reku po vyslape fajne spoteny- a tak som z lenivosti nasadil windstop o 10 min neskor ako som mal a tyzden som bol v smutku
ja mam jeden progress "comfort" a som velmi spokojny, teraz som kupil progress "dry fast" dobry strih aj matros mam aj mamut tricko to je super akurat haklive na zatiahnutie, dost mi odporucali brynie ten sietkovany uplet,
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To sabolj: ak si z KE tam urcite musis kupit slovenku.To neznamena,ze ked na nete maju vypisanych par obchodov,ze inde to nekupis-moja skusenost.Ceny sa pohybuju za tricko kr.ruk. 250,- z dl.ruk. 350,-.viac od nich nemam.Tie ich velkosti su tiez dobre.Tricko kr.ruk velkost S-ko dobre a s dl.ruk M-ko trochu male.
diki moc
Neviem či sprostosť, ale ja som v nedeľu skombinoval klimatex ultralight a dres s dlhými rukávmi a už som aj na Paralene. Evidentne som čosi podcenil.
Ta trochu popišem;
Ja mam triko s krátkym rukávom Progress Basic a oproti triku s krátkym rukávom od Slovenky má lepší strih aj je pevnejšie. Akurát že Slovenka šije každý rok pre niekoho iného a stále strieda asi aj modely, strihy, materiály ... V jej produkcii sa vyznaju len oni sami.
Podcenil si nejaku windstopovu vrstvu *ako aj ja v maji/ juni ci kedy sa to tak ochladilo, dole bolo 16 stupnov a vysiel som do 1100 a tam nejakych 12 a reku po vyslape fajne spoteny- a tak som z lenivosti nasadil windstop o 10 min neskor ako som mal a tyzden som bol v smutku