chcel by som od Vas radu,ake su dobre kotucove brzdy.Berme to teraz z hladiska kvality,co by ste si dali na svoj bike aby to poriadne brzdilo.Presnejsie mali by to byt nejake hydrauliky.Momentalne mam Tektro Auriga Comp a nezda sa mi ze by brzdy ucinok bol nejaky ohromujuci.Chcel by som nieco co ide uplne lahucko a nieco v takom style ze tuknem a stojim.Prosim poradte.Linky su vitane.
Dakujem
Mám sainty a cez 100 kg. V alpách v klesaní cez 30% som spálil kotúč, ale brzdy boli v pohode. Boli dosť teplé, ale na avidoch by som už pálil farbu. Proste kotúč nedokázal absorbovať to množstvo tepla. Kotúč potom fungoval ešte, ale doma ak klesla vonkajšia teplota pod 10 stupňov tak nebrzdil absolútne nič. Taká moja skúsenosť.
kotuce to boli ake ?
Mal si namysli ZEE M640?
Tak dufam ze vaha pojde dole ale 20asi nie 10 urcite, mam 2m cize nechcem byt ako pavuk
Áno.
A mam podla vas zobrat cely kit alebo len strmen ? Bude to sediet s packami xt BL8000?
Vdaka
Brzdy sú fajn. Vymeň platničky za metalické. Kotúče dopredu a dozadu 180mm. Ale vôbec by som sa pri tvojej hmotnosti nebála vpredu 203mm ak to tvoja vidla dovolí.
Kotuce mam 180mm aj v predu aj v zadu a tusim aj vidla znesie 203mm. Otazka Je nejaky vykonnostny rozdiel medzi ZEE a XT 8020/8120 4 piestmi.