Sto krát omielaná téma. Treba prečítať najprv pravidlá!!!
Skús kombináciu Schwalbe Albert/Smart Sam (Albert drží dobre stopu a Smart Sam je celkom rýchlý a dobre sa odvaluje aj na asfalte). Teraz jazdím Albert/Albert (2.25), ale teraz idem dať dozadu Smart Sam, čo budem jazdiť v lete.
V Performance resp. drôtenej verzii (Sportline) ich nájdeš oba za 500Sk na www.bicykle.eu
jazdim vzadu alberta sport 2.1 a je podla mna super,ako po horach tak aj na cestu,
mimochodom v predu mam continental explorer 2.1,
podla mna dobra kombinacia,
smart som este nejazdil,neviem ho dobre s nim porovnat,ale skor by som siel do alberta smart sam sa mi zda byt rychlejsi,podla dezenu,ale zato je aj tazsi ako albert sport ...jeto na tebe,
No nie su az take lahke, ale da sa:) Na maratone vo Svatom Juri polka ucastnikov menila dusu, ja ani raz a od kedy ich jazdim som nemal defekt. Dobre drzia pri zjazde a maju aj dobry zaber, trochu horsie to je s valivym odporom, ale "esta ktora je lahka nikam nevedie"
jazdil som smart sam 2,25 snake skin vzadu a 2,25 obyc.vpredu 2 roky.vzorka drzi jak hovado, na asfalte je rychly a v terene nema problem s nicim okrem plastelinoveho blata
Zdravim! Neviem preco ste vsetci zamilovani do schwalbe. Ja mam znacku maxxis a som uplne spokojny. a ked jazdis xc ta k vyskusaj nejaky ten ignitor. Paradne drzi na vode i na suchu - neni o com.
A co hovorite na Kenda Nevegal 2.1"? Jazdili ste s nimi niekto, nechat si ich alebo ich vymenit? Ako po asfalte s nimi je to ina makacka, aj ked sa dofukam
K Ignitorom snad len tolko ze naozaj to nie su nejake skvele plaste ale najhorsimi by som ich urcite nenazyval. Jazdil som ich pomerne dlho na HT vpredu a ked trebalo podrzali. Avsak su fakt vhodne len na pouzitie dopredu, vzadu nepodrzia a ta ich dvojicka co sa dava dozadu dy-no-mi-te to je teda fakt zla guma.
No a k tym Nevegalom, celkom dobra guma na tvrdsi teren, ktora sa vsak strasne zle odvaluje a je pomerne tazka. Ale ak to ma neco vydrzat a zabrat ked treba tak ok. Ale napr. na cestu je to hroza. Plusom je vydrz v tazsom terene - najma v porovnani s maksimi schwlabe (konkretne NN napriklad kde sa trhaju stuple)
Ja osobne by som tiež už žiadny MAXXIS nechcel. MINOTAUR - zlé skúsenosti - rýchlo sa zodrali asi 1000km a aj IGNITOR nič moc aj keď boli o trošku lepšie výdržou asi 1200km ale defekt za defektom. Teraz jazdím BONTRAGER connection Trail a plná spokojnosť najazdených asi 2000km. Aj keď na gramárenie to nieje bohvie čo ale bola na nich viac ako super cena tak okolo 10eur kus ŠETRÍM NA DOM:idea:
Zdravim! Neviem preco ste vsetci zamilovani do schwalbe. Ja mam znacku maxxis a som uplne spokojny. a ked jazdis xc ta k vyskusaj nejaky ten ignitor. Paradne drzi na vode i na suchu - neni o com.
ja tiez jazdim vpredu Alberta 2,1 a vzadu Smart Sam 2,1 najlepsie plast predny mozes po 1000 alebo 2000 km otocit a dere sa rovnomerne a vydrzi aj 6000 alebo 8000(extrem) a zadny som raz menil po 7200 a este tam bolneaky 0,5 mm dezenu. Pre toho kto jazdi vela a ma dlhsie presuny po asfalte nema co riesit.
Počuj, Lubik, nehaň zbytočne Maxxisy. Asi je chyba inde, ako v plášti. Ja som odjazdil na Maxxisoch Flyweight (drôt) niečo cez 11 tis. km a stále sú použiteľné (aktuálne na otcovom biku). Potom som začal drtiť Crossmarky (kevlar), pričom zadný šiel do preč pred 4-mi dňami (po vyše 6 tis. km, no pravda, že po cca 3-4 tis. zmizol stredný kríž a začal strácať trošku adhéziu).
pre info: vážim 65kg, fúkam na takmer kameň (jemne ide silou stlačiť, no koľko to je, netuším, nemeriam)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
conti mountain king
Skús kombináciu Schwalbe Albert/Smart Sam (Albert drží dobre stopu a Smart Sam je celkom rýchlý a dobre sa odvaluje aj na asfalte). Teraz jazdím Albert/Albert (2.25), ale teraz idem dať dozadu Smart Sam, čo budem jazdiť v lete.
V Performance resp. drôtenej verzii (Sportline) ich nájdeš oba za 500Sk na www.bicykle.eu
mimochodom v predu mam continental explorer 2.1,
podla mna dobra kombinacia,
smart som este nejazdil,neviem ho dobre s nim porovnat,ale skor by som siel do alberta smart sam sa mi zda byt rychlejsi,podla dezenu,ale zato je aj tazsi ako albert sport ...jeto na tebe,
conti mountain king
suhlasim. SS v zadu MK v predu. jazdim aj tuto kombinaciu a spokojnost.
http://sedninakolo.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=39_53&products_id=402
a spokojnost je.
No nie su az take lahke, ale da sa:) Na maratone vo Svatom Juri polka ucastnikov menila dusu, ja ani raz a od kedy ich jazdim som nemal defekt. Dobre drzia pri zjazde a maju aj dobry zaber, trochu horsie to je s valivym odporom, ale "esta ktora je lahka nikam nevedie"
pripajam sa ignitor najhorsi plast aky poznam,kamarat a brat ich maju a nadavaju na neho, ak ich dakto chce predam lacno
No a k tym Nevegalom, celkom dobra guma na tvrdsi teren, ktora sa vsak strasne zle odvaluje a je pomerne tazka. Ale ak to ma neco vydrzat a zabrat ked treba tak ok. Ale napr. na cestu je to hroza. Plusom je vydrz v tazsom terene - najma v porovnani s maksimi schwlabe (konkretne NN napriklad kde sa trhaju stuple)
ja tiez jazdim vpredu Alberta 2,1 a vzadu Smart Sam 2,1 najlepsie plast predny mozes po 1000 alebo 2000 km otocit a dere sa rovnomerne a vydrzi aj 6000 alebo 8000(extrem) a zadny som raz menil po 7200 a este tam bolneaky 0,5 mm dezenu. Pre toho kto jazdi vela a ma dlhsie presuny po asfalte nema co riesit.
pre info: vážim 65kg, fúkam na takmer kameň (jemne ide silou stlačiť, no koľko to je, netuším, nemeriam)