jazdi tu niekto Geax Barro Race, al. Mezcal? Pozeram po lahkom a rychlom plasti na sucho a tieto Geaxi su dost lahke 380 resp. 430(490)g... Len som nenasiel moc recenzii a trochu sa bojim aby to nebolo az prilis "smyklave" predsalen maju dost nizky dezen. Zaujimalo by ma porovnanie s Kendou Karma (teraz jazdim) al. inymi castejsie pouzivanymi plastami tejto kategorie. A este ako je Geax na tom so sirkou v porovnani napr. so Schwalbe, Kenda...
...no momentálne jazdím Schwalbe Nobby Nic 2,25 a dovi / dopo také plášte ... Zadný som sekol po 300 km .. musel som ho vyhodiť, kúpil som druhý, ten som pre zmenu pravdepodobne prerezal po 250 km ... no z finančných dôvodov som ho zatiaľ zrepasoval podlepením. Uvidím na ako dlho ... osobne som dlhší čas ( 3 sezóny) jazdil WTB Exiwolf na oboch kolesách a nebol s nimi problém ... 2,1 je trochu ťažšia, no spoľahlivá v teréne, 1,95 sa v zadu rýchlejšie zodrala ...ale všetko to boli obyčajné, drôtené verzie. Keby som ich vedel zohnať, hneď vymením za NN ... pomer cena a úžitková hodnota výborná.
Ja toto jazdím tiež v 2.25, ale SS tiež nie je podľa mňa žiadna sláva - trošku kameňov, koreňov a mokra a blatka a už ho bere... Ale zase pokiaľ je o niečo suchšie tak je to ok a je to celkom rýchla kombinácia s dobrou výdržou. SS som si dal len preto, lebo niekedy treba mi treba ísť dosť po ceste. Najbližšie chcem otestovať Mountain Kingy a začnem od obyčajnej drôtenej verzie...
...no momentálne jazdím Schwalbe Nobby Nic 2,25 a dovi / dopo také plášte ... Zadný som sekol po 300 km .. musel som ho vyhodiť, kúpil som druhý, ten som pre zmenu pravdepodobne prerezal po 250 km ...
ked chces plast na sezonu kup IRC mhytos XC kevlar overene odskusane
Po sobotnajsom blate v Kosiciach musim povedat ze IRC drzali super. Mam na nich najazdene cca 3 000 km a zatial bez viditelnej znamky opotrebovania. Z plastov ktore som doteraz jazdil su pre mna tieto N°1 odporucam.
jazdil som ich 4 sezony a max pokojnost..teraz mam na skusku obute misaky XCR extrem ...to iste akurat trosku lepsie drzia v zakrutach..ale zase vyssia cena..
nemenil by som ale bola na misaky lakava cena
lekcia 1: "ako nesekat a nerezat plaste" - zaklady
=> jedna z casto vyuzivanych praktik ako sa zbavit problemov popisanych v nazve tejto lekcie je otvorit oci a pozerat sa na zvolenu stopu...
verim ze vam tato lekcia bude napomocna v pripade dalsich otazok/nejasnosti prosim nevahajte a dajte mi vediet ako by som este mohol byt napomocny.
dakujem.
s uctou
no jo .. ale keď nevidíš tak nebojíš a ideš rýchlejšie ... ale nie,teraz vážne. Prvý prieraz bol tým že som trafil veľký šuter , odniesol si to aj ráfik ... no kde som prerezal ten druhý plášť naozaj neviem ... ale nie som jediný z našej partie kto seká Schwalby častejšie ako iné plášte, takže tá gramáž ktorú majú sa prejaví inde.
ja ich mam sice este len par km .. tak do 400 som snimi najazdil cez 150 s oboma a zvysok len v predu a veru ani defekt ani naznak trhania sa ;-] asi mam tie tazsie s viac materialom
Prvý prieraz bol tým že som trafil veľký šuter , odniesol si to aj ráfik ... no kde som prerezal ten druhý plášť naozaj neviem
1y: ty blaho ta lekcia by v tomto fakt pomohla
2y: hruby odhad by povedal nieco v zmysle: pri vyslape sa ti zadne koleso sklzlo po ostrej hrane sutra/korenu ked si zabral. ty blaho ta lekcia by v tomto fakt pomohla (ak si rozrezal predny plast tak fakt nepozeras kam ides...)
Prvý prieraz bol tým že som trafil veľký šuter , odniesol si to aj ráfik...
V tomto pripade by som plastu vinu vobec nedaval.
Jazdim na plastoch Schwalbe uz treti rok. Sem-tam seknem, ale kedze jazdim prilis podhustene pneu (vpredu 1 atm.), ani sa necudujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
overene odskusane
-dopredu http://www.bicykle.eu/eshop/plaste/schwalbe/horske/albert-sport-26x2-25.html (alebo uzsia verzia 2,10)
-dozadu http://www.bicykle.eu/eshop/plaste/schwalbe/horske/smart-sam-sport-26x2-25.html (alebo uzsia verzia 2,10)
-dopredu http://www.bicykle.eu/eshop/plaste/schwalbe/horske/albert-sport-26x2-25.html (alebo uzsia verzia 2,10)
-dozadu http://www.bicykle.eu/eshop/plaste/schwalbe/horske/smart-sam-sport-26x2-25.html (alebo uzsia verzia 2,10)
Ja toto jazdím tiež v 2.25, ale SS tiež nie je podľa mňa žiadna sláva - trošku kameňov, koreňov a mokra a blatka a už ho bere... Ale zase pokiaľ je o niečo suchšie tak je to ok a je to celkom rýchla kombinácia s dobrou výdržou. SS som si dal len preto, lebo niekedy treba mi treba ísť dosť po ceste. Najbližšie chcem otestovať Mountain Kingy a začnem od obyčajnej drôtenej verzie...
zihadlo 5: vpredu si mal ten albert?
nechcem byt zly ale:
nauc sa bicyklovat
nemenil by som ale bola na misaky lakava cena
nauc sa bicyklovat
rád sa nechám poučiť ...
=> jedna z casto vyuzivanych praktik ako sa zbavit problemov popisanych v nazve tejto lekcie je otvorit oci a pozerat sa na zvolenu stopu...
verim ze vam tato lekcia bude napomocna v pripade dalsich otazok/nejasnosti prosim nevahajte a dajte mi vediet ako by som este mohol byt napomocny.
dakujem.
s uctou
dakujem.
s uctou
so schwalbe suhlasim...
1y: ty blaho ta lekcia by v tomto fakt pomohla
2y: hruby odhad by povedal nieco v zmysle: pri vyslape sa ti zadne koleso sklzlo po ostrej hrane sutra/korenu ked si zabral. ty blaho ta lekcia by v tomto fakt pomohla
V tomto pripade by som plastu vinu vobec nedaval.
Jazdim na plastoch Schwalbe uz treti rok. Sem-tam seknem, ale kedze jazdim prilis podhustene pneu (vpredu 1 atm.), ani sa necudujem.