Zdravim segra ma uz otravuje ze by sa jej hodili nove plaste
Jazdi prevazne cestu ale aj nejake tie lesne cesty rozmer by nemal presahovat 1.95
Mali by mat co najvacsiu zivotnost aby ma tak skoro zase neotravovala
Cena za oba tak do 50 eur
za mokra som ho neskusal, ale kamos sa nestazoval ani na kanenoch a korenoch....ale nieje na to zanerany... to skor xcr x'treme to je plastik na setko,
no tie Micheliny vizeraju fajn za dazda nejazdi, jedine ze by sa rozprsalo pocas vyjazdu a to hadam uz dako udriftuje asi ich zoberiem aj cena je super
este jeden dotaz z toho kupkolo.cz kolko by ma vyslo asi postovne?
ja mma v zadu crossmarky a v predu mounional king a fakt super plaste skusal som aj SS NN atd . ale tie kevlarove dost mala zivotnost takze este mozno tak 2.0 Nobby nic ale nie kevlarove ale normalne.
vzadu asi 5000km (z toho je fakt vela asfaltu) ...vpredu dlhsie
ale je druha vec, ze doteraz som maval verzie s vysokym dezenom, az teraz mam nizsi...takze to uvidime, kolko vydrzi
ja tak podobne , mam este 2 adeptov na vysoku vydrz a spolahlivost v terene....min 1 sezonu vydrzia v zadu a 2 v predu
tie z-maxy sa mi zdali make v zakrutach.... na asfalte trochu vyssii odpor, a vaha
ale dobry univerzal...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.koloshop.sk/mtb-134/schwalbe-smart-sam-performance-2,1/
niečo také alebo viac na cestu?
a SCHWALBE v Súči ani nikto nema
Teraz mam obute MAXXIS MINION DH
http://www.kupkolo.cz/produkty/Pneu_66/MTB_221/michelin_723/Plast-MTB-Michelin-XC-DRY-2_2638.html
a este usetris na nove duse
Ale su rychle na asfalte , takze kludne ich kup
este jeden dotaz z toho kupkolo.cz kolko by ma vyslo asi postovne?
vydrzia dlho, nie su to balony, na ceste fajn, lahky teren fajn...
za mokra trosicku horsie, ale ta cena
http://www.kupkolo.cz/produkty/Pneu_66/MTB_221/ritchey_726/Akce!-Plast-MTB-Ritchey-Z-MAX-1.9_943.html
aj od RR som sa vratil k Z-max
ale je druha vec, ze doteraz som maval verzie s vysokym dezenom, az teraz mam nizsi...takze to uvidime, kolko vydrzi
sice vaha vyssia, ale zato vydrz je super
nechce sa mi vyhadzovat kopec prachov rocne za plaste
tie z-maxy sa mi zdali make v zakrutach.... na asfalte trochu vyssii odpor, a vaha
ale dobry univerzal...