chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
snad nebudem uplne mimo s otazkou ale....... buduci vikend si idem prejst cast zavodu Tour de Flanders (macacie hlavy) ako amater... a konkretne 72km.... pojdem na svojom FULLe 29" a otazka co obut?.... mam na vyber Schwalbe Smart Sam 2,25 alebo Contiky X-King 2,4
prave o tych SS tu niekto pisal ze su to na asfalte pekne brzdy tak teraz neviem
smart-sam ma velmi prijatelny dezen pre tvrdy podklad, osobna skusenost. Pokial mas na vyber z tych dvoch, tak nie je o com.
ja som v MK spokojny s Conti X-King a Smart Sam som si kupil cisto len kvoli tomu preteku.... ale zase som chcel plaste co mozem teoreticky niekedy aj zodrat v MK.....
...no a az ked som ich kupil, som tu niekde v niektorom fore zachytil ze Smart Sam je pekna brzda na asfalte...... tak len zato som sa spytal .... ale u som ich nahodil tak to asi necham tak a uz co bude to bude...... vraj tam ma kazdy znamy kopec svoje takze ked to nepojde dobre.... dam si viac na naladu a nebudem riesit plaste a kopce
inak ani X-king neni na asfalte uplne ze tragedia.... asi su aj horsie plaste
Plaste sa nekupuju podla biku, ale podla terenu do ktoreho s nim ides. Ako pisu v popise: - určení - MTB - plášť na silnici a zpevněné povrchy
Takze ak jazdis tento teren, tak bude fajn.
dušu, ak ti môžem odporučiť tam daj klasika väčšiu horskú, ... na 1,5 plášte som skúsil rôzne duše, malé akurátne aj tie veľké ... a malé a akurátne dostávali často defekt ... veľké nikdy ... pri rovnakých tlakoch a rovnakých cestách
Zdravím Vás, na môj MTB bicykel s ráfikmi ALEXRIMS DM 18 (26´´ 559x18) by som chcel dať užšie plášte, 1,25-1,5. Momentálne mám 1,95. Bude na daný ráfik sedieť aj tá 1,25ka? Vďaka za odpoveď
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prave o tych SS tu niekto pisal ze su to na asfalte pekne brzdy tak teraz neviem
smart-sam ma velmi prijatelny dezen pre tvrdy podklad, osobna skusenost. Pokial mas na vyber z tych dvoch, tak nie je o com.
...no a az ked som ich kupil, som tu niekde v niektorom fore zachytil ze Smart Sam je pekna brzda na asfalte...... tak len zato som sa spytal
inak ani X-king neni na asfalte uplne ze tragedia.... asi su aj horsie plaste
Myslíte si že by to bola dobrá voľba? Bude dobrý na ten bike?
Takze ak jazdis tento teren, tak bude fajn.
Tie budú pasovať?
dopredu http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-michelin-country-gripr-26x2-1-drat/5911
dozadu http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-michelin-country-dry2-2-0-drat/2470
môže byť?
Michelin COUNTRY GRIPR 27.5x2.10" plášť, drôt
26,99 €
MOC 29,99 €