chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Hm, tak poradte co dozadu na AM bike v rozumnej vahe 700-800g co sa nebude spravat ako "kotva"? teraz tam mam NOBBY NIC 2,35 SS/LTR/EVO/Pacestar a neviem posudit ci Ardent bude nejak zasadne vzadu horsi. Je mi jasne ze pokial pojdem s trailovym plastom na riadnu sotolinu a sutre bude to teren kusok mimo ligu plasta. Vdaka
Plášť aký chceš t.j. do 800 gramov, 27,5", nepapierové bočnice, nie kotva na asfalte a pritom držať v teréne jednoducho neexistuje. Budeš musieť spraviť kompromis a v niektorej oblasti zľaviť požiadavky.
Ardent bude vzadu horší ako NN. Ardent je fajn plášť ale len na suché tvrdé traily. Prach, blato alebo mokrá tráva a nedrží vôbec. Nie je to prekvapivé, ten dezén je nízky.
Neviem koľko toho jazdíš po tom asfalte, ale začiatkom sezóny som na DHF+DHRII jazdil aj 60-70 km výjazdy a dalo sa to prežiť. Len jednoducho si treba zvyknúť, že priemerka bude trochu nižšia. Ak sú to kratšie presuny tak by som kašlal na to, že na 15-30% trasy budem o 5 km/h pomalší. Ak je ten podiel vyšší, tak ti netreba plášte čo extra držia.
Ja keď som prerábal X-King ProTection na bezdušák, nalial som tam tmel a nafúkal, tak tmel presakoval po celom povrchu bočnice.....škoda, že to video som vymazal...
Ale čo narobíš, akurát som si objednal ďalšie dva X-Kingy...ale Performance a dám tam duše....až takú výhodu tých bezdušov nevidím...váha je zanedbateľná.
no podla mňa je to tým že je to velmi tvrdé zatial je to len povrchové a nevyzerá že by sa to chcelo otvoriť, bola by to škoda lebo som inak spokojný s nimi
Pani, informacii na temu plastov je tu neurekom, kopec som toho aj precital a aj tak sa v tom nevyznam
Na bajku mam vpredu aj vzadu WTB Vigilante 2.3 a su to teda podla mna poriadne lepidla k povrchu. Dost tazko sa s nimi slape, hlavne do kopca. Ale ten grip je paradny. Takze som usudil, ze Vigilante by som si vpredu nechal a dozadu by som dal nieco povolnejsie v kopcoch. Totiz ked slapem na asfalte do kopca, normalne pocujem ako sa zadne koleso lepi k asfaltu, ako sa mi pred usami derie... A po rovinke to neskutocne spomaluje ked neslapem.
Ta reku ze ci neporadite vhodneho partaka dozadu k prednemu Vigimu. Grip nechcem stratit uplne, ale myslim ze vzadu nieje az taky dolezity ako vpredu. Kludne hodte aj priamo linky, rozmer 27,5", sirku si necham poradit a chcem ich ako bezdusaky jazdit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;menu=1000%2C2%2C103%2C104;search=minion+exo;product=85904
Ardent bude vzadu horší ako NN. Ardent je fajn plášť ale len na suché tvrdé traily. Prach, blato alebo mokrá tráva a nedrží vôbec. Nie je to prekvapivé, ten dezén je nízky.
Neviem koľko toho jazdíš po tom asfalte, ale začiatkom sezóny som na DHF+DHRII jazdil aj 60-70 km výjazdy a dalo sa to prežiť. Len jednoducho si treba zvyknúť, že priemerka bude trochu nižšia. Ak sú to kratšie presuny tak by som kašlal na to, že na 15-30% trasy budem o 5 km/h pomalší. Ak je ten podiel vyšší, tak ti netreba plášte čo extra držia.
Sk\Cz nic a zo zahranicia je to vacsinou 50€ a viac ( s postou ).
ak by mohli byť aj 2,4 tak veľmi príjemná cena je tu https://www.soof.sk/maxxis-minion-dhr-ii-26x2-40-kevlar-exo-mxp
Na bajku mam vpredu aj vzadu WTB Vigilante 2.3 a su to teda podla mna poriadne lepidla k povrchu. Dost tazko sa s nimi slape, hlavne do kopca. Ale ten grip je paradny. Takze som usudil, ze Vigilante by som si vpredu nechal a dozadu by som dal nieco povolnejsie v kopcoch. Totiz ked slapem na asfalte do kopca, normalne pocujem ako sa zadne koleso lepi k asfaltu, ako sa mi pred usami derie... A po rovinke to neskutocne spomaluje ked neslapem.
Ta reku ze ci neporadite vhodneho partaka dozadu k prednemu Vigimu. Grip nechcem stratit uplne, ale myslim ze vzadu nieje az taky dolezity ako vpredu. Kludne hodte aj priamo linky, rozmer 27,5", sirku si necham poradit a chcem ich ako bezdusaky jazdit.
Ja mam X-Kingy RS,maju zhruba 1200 km a vypadaju podobne ako tvoje uz dlhu dobu. Tiez si myslim,ze netreba podliehat panike.
No ja neviem, preto sa pytam.