chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
jo tuto kombi silno zvazujem, aj vahovo to vyzera v poho ArRace 2,2 by mal byt cca 630, ikon 2,2 do 600
jedine co som este vymyslal je ardent race 2,35 exo tr 3c dopredu akurat zas vaha uz cez 700 a cena bizarna (no tak u nas este relativne v pohode)
vykasli sa na tych 100g v plasti a mas menej starosti...
scarinko Ja som tú radu myslel vážne. Pochybujem že budeš/chceš jazdiť ťažší terén ako ja. Takže kombináciou Ikon/Ikon alebo Ardent Race/Ikon nepokazíš nič. Myslíš, že nájdeš najideálnejší plášť? Z 3 parametrov v jednej kategórii plášťov: hmotnosť-cena-grip si môžeš vybrať len 2, ten tretí bude automaticky horší. Ikon v zmesi 3C zvládol aj to čo by som nepredpokladal, má samozrejme nejaké limity, ale nie také, pre ktoré by som ho nekupoval.
ja som uz kombinaciu ikon/ikon jazdil, sice len drotaky ale nebolo to zle ale malo to svoje limity
vpredu som to chcel vylepsit ale zas nechcel som pokazit vahu tak som hladal, ine znacky velmi nepoznam tak zvazujem vselico ale ten ardent race by som skusil
tereny su otazne, vacsinu casu tu u nas v MK ale raz za cas zajdem do Beskyd a to je ina liga ale potrebujem aby zvladlo aj tam
ikon v 3C zmesy sa blbo zhana, nejaky je vykupeny a objednavat ho za 45+€ sa mi nechce
pozeram, contiky slzia, schwalbe maju prestrelene vahy, Mavic su drahe a rychlo sa mi zodrali, s inymi nemam ziadne skusenosti
pozeral som tie Mitasy co jazdi Cink ale boli na ne velmi zle ohlasy
NN som drzal v ruke a ked si odmyslim tu vahu co mi poslali tak to je overkill na to co chcem, to si mozem nechat forekaster, ten je na tom podobne stuplami
scarinko, ale on je ten Nobby slusne rychly, aj ked je mozno pre teba overkill. Ak chces, mam nazvys jeden kevlarovy 27.5x2.35" (slusna verzia Evo SnakeSkin, novy dezen, ale este nie addix zmes) - jazdil som ho par kilometrov len, ale v 26" rame na 30mm rafoch uz bol dost natesno, tak som ho zhodil. Mozem ti ho pozicat na vyskusanie ci rovno vyhodne strelit.
Mam tento Continental Race King II 29x2.0 kevlar Tubeless Ready 29x2.0 na 20mm DT-SWISS x1900 rafiku ma 50,2mm. Bezdusak. Ako je vysoky ti napisem az vecer.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jedine co som este vymyslal je ardent race 2,35 exo tr 3c dopredu akurat zas vaha uz cez 700 a cena bizarna (no tak u nas este relativne v pohode)
vykasli sa na tych 100g v plasti a mas menej starosti...
vpredu som to chcel vylepsit ale zas nechcel som pokazit vahu tak som hladal, ine znacky velmi nepoznam tak zvazujem vselico ale ten ardent race by som skusil
tereny su otazne, vacsinu casu tu u nas v MK ale raz za cas zajdem do Beskyd a to je ina liga ale potrebujem aby zvladlo aj tam
ikon v 3C zmesy sa blbo zhana, nejaky je vykupeny a objednavat ho za 45+€ sa mi nechce
pozeral som tie Mitasy co jazdi Cink ale boli na ne velmi zle ohlasy
V predu Nobby Nic 710g, vzadu Rocket Ron 642g (real)
https://happyride.se/forum/attachments/fork_vs_nn-jpg.365205/
https://happyride.se/forum/attachments/test_am-jpg.352615/
https://happyride.se/forum/attachments/test_xc-jpg.352614/
Zaujimala by ma realna sirka/vyska/vyska stuplov
Vcera som nahodil raceking 2.2 na 25mm rafik ak ti to postaci vecer viem poslat rozmery