Kategórie
Bike-techposledný komentár: 20. 8. 2017 o 20:25
-12% Schwalbe Eddy Current Rear 27.5x2.80" Evolution Addix Soft plášť, TLE, kevlar
51,99 €
-12%
MOC 83,99 €
savings Maxxis Rekon 27.5x2.60" 3C MaxxTerra EXO plášť, TR, kevlar
48,99 €
savings
MOC 85,99 €
Výpredaj -17% Vittoria Mazza Trail 27.5x2.4" 4C G2.0 plášť, TLR, kevlar, anthracite
49,99 €
-17%
MOC 59,99 €
savings Maxxis Severe 27.5x2.25" EXO MaxxSpeed plášť, TR, kevlar
49,90 €
savings
MOC 78,99 €
Continental Cross King 27.5x2.20" ProTection plášť, kevlar, Bernstein
70,99 €
MOC 78,99 €
Výpredaj -15% Continental Trail King 27.5"x2.2 ProTection plášť, TR, kevlar
39,99 €
-15%
MOC 49,17 €
-42% Maxxis Dissector 27.5x2.60" WT EXO 3C MaxxTerra plášť, TR, kevlar
49,90 €
-42%
MOC 85,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.80" Performance Addix plášť, kevlar
27,99 €
savings
MOC 43,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Ja som teraz objednal 29x2.5 DHF maxxgrip ,tak som zvedavy ako to bude lepit
a neodvalovat?. BTW karbonovy bike nad 15 kg,to bude asi tou strunou ,vsak? Ja mam hlinikove riťmo teraz na 14.1 kg, strunu dostane na buduci rok na pajdu,kedze ten DW link bol na strunu navrhnuty a chlapci to na strune vychvaluju do nebies ,ale to uz budem na 15 kg,ako ty ?.
Taká o kompromosich... To čo drží v lete na suchu proste nemôže držať aj na blate aj na snehu...
15 je ešte pomerne v pohode... keď dám na svoj bajk sériové kolesá a pružiny tak atakujem 16kg ? Po okolí tu beha kopa hliníkov ktoré sú o kilo ľahšie a to ma štve...
pasik Hams Dampf neviem ako sa oznacuju tie zmesi- skusal som to, kamos to ma na HT a dobre to slo po asfalte do kopca aj to drzalo v zjazde na sotolinke korenoch kamenoch aj v klopkach. Pocitovo to islo o dooost lepsie ako kombo minion DHR a DHF aj to pekne tlmilo... Jasne ze to nie je uplne ako Miniony pri brzdeni v priamom smere ale nemato od nich daleko a ked je mokro tak to drzi podobne (lepsie sa cistia tie Hans Dampf podla mna)
Chcem vás poprosiť o radu.
Na horskom hardtail 29" bajku mám ráfiky 622x18 a osadené pneumatiky 52-622 29x2.10
Môžem na ten 622x18 ráfik osadiť aj pneumatiku 29x2.25 ? Nikde neviem nájsť info, že aký rozsah pneumatiky môžem nasadiť na 622x18 ráfik.
Ďakujem pekne za rady, pozdravujem všetkých s nech nám to jazdí !
Osobne pouzivam 2.35 na 20 mm rafkoch a pohoda 😀
Osobne pouzivam 2.35 na 20 mm rafkoch a pohoda ?
Ďakujem za reakciu a info priateľu.
Presne tú tabuľku som aj pozeral, ale zrovna 18mm šírka, teda vnútorná šírka ráfiku v tej tabuľke nie je, čiže som ostal prekvapkaný ?, že keby tam dám biľu širšiu gumu aby sa nejak divno netvárila na tom ráfiku.
I keď tie 2.1 mastia po asfalte parádne….
Ahoj, ďakujem ti za reakciu.
Ide mi len o správnosť, respektíve ten správny pomer šírky ráfiku vs guma, aby som tam nedával zbytočne širší plášť ako je "zdravé". Lebo jazdím si mix, všetko a som už starší jazdec pohoďák.
Predtym som jazdil notoricke klasiky MX Minion DHF a DHR II. V Marci mi prisiel AM bike obuty na Schwalbe Dampf / Nick supertrail. Kupoval som hned aj nove kolesa a chcel som tie plaste zhodit a ako nejazdene predat. Napokon som ich nahodil a vyskusal. A su presne ako pises. Rychle a stabilne. Jedine minus oproti MX su pocitivo tvrdsie aj pri nizkych tlakoch, ale to sa da doladit, stacilo par vyjazdov a pohrat sa z uplne detailnymi tlakmi.
btw: aj MX Forekaster na AM jazdenie je fajn, pride mi trosku podcenovany. Ma dobru vahu aj schopnosti.
pasik Hams Dampf neviem ako sa oznacuju tie zmesi- skusal som to, kamos to ma na HT a dobre to slo po asfalte do kopca aj to drzalo v zjazde na sotolinke korenoch kamenoch aj v klopkach. Pocitovo to islo o dooost lepsie ako kombo minion DHR a DHF aj to pekne tlmilo... Jasne ze to nie je uplne ako Miniony pri brzdeni v priamom smere ale nemato od nich daleko a ked je mokro tak to drzi podobne (lepsie sa cistia tie Hans Dampf podla mna)
viete mi poradit sirku plastov prosim? cital som si prispevky vyssie, aj tabulku som pozeral (dakujem
rozhodol som sa pre tieto schwalbe (mam 27.5 raf 19mm siroky - 584 x 19 bike je celopero Giant Trance 2 LTD)
budem aj dost slapat - hlavne sotoliny (zvaznice) sem tam nejaky zjazd (skratky, single trail), malinke skoky (ziadny bikepark) nic narocne
dopredu Schwalbe Nobby Nic Evo Super Trail 27.5x2.35" Addix Soft Folding Tyre (zlty pasik)
dozadu Schwalbe Nobby Nic Evo Super Ground 27.5" Addix E-50 Folding Tyre (modry pasik)
otazka -ta 2.35 je najsiria mozna odporucana na moj raf (ak som spravne pochopil co som cital)
je vhodne mat prednu sirsiu a zadnu uzsiu alebo pre moj ucel alebo je to zbytocne a mam tam dat dopredu aj dozadu 2.25 (spravne chapem ze v predu je sirsia a maksia kvoli trakcii a v zadu tvrdsia kvoli vydrzi pri flekovani a uzsia kvoli manevrovatelnosti? )
dlho som nejazdil, chcem aby ma to podrzalo ale ked pojdem s karbonovymi hardtailakmi sa previest tak nech tolko nefucim do kopca ak budem mat pre mna zybtocne siroke plaste vdaka