Chcem si vyskladat nove 26" kolesa. Neviem vsak ako vybrat rafiky. Skuste mi p.vas poradit. Chcem to na XC avsak zjazdy mam dost divoke. Vazim 65kg. Chcem aby boli co najlahsie avsak aj dost pevne a stal 1 ks. do cca 70 eur.
Vyberam z tohto: Mavic xc 717 disc,
DT Swiss XR 400
No Tubes ZTR Arch EX
Dik za komenty.
rastoBA: ak chces pouzivat duse, tak ZTR urcite nie. Naopak, ak chces pouzivat bezdusaky, tak s tychto iba ZTR (mozes pozriet aj WTB KOM).
volodaj: ze uzucke rarohy .. pobavil som sa.
rastoBA : no rozdiel medzi uzkym a sirokym rafkom (ZTR) je ten, ze budes mat potom aj plast sirsi, objemnejsi. Takze z 2.1" ti spravi viac-menej 2.25", cim budes moct jazdit o nieco nizsi tlak, ale na druhej strane, na asfalte a tvrdom podklade to bude o nieco pomalsie. Dalsia vec je, ze pokial nechces objemnejsi plast, tak ZTRko nie je tak pevny rafik, ako spominane uzke /pri tucnych plastoch to nebyva az taky problem, ale pri tom, co jazdis ty, by mohol byt uz docela dost/. Papierove boky, slabsie hrany pri narazeni rafku skrz cvaknutie. Dalsia vec, preto som sa pytal, ci duse, tym ze je objemnejsi plast, viac sa to roztiahne dusa a ztensia boky. Ak jazdis dake 150g duse, tak pohoda, ale ak by si jazdil napr. 100g Schealbe, tak tie by ti velmi rychlo praskli. 130g continentaly asi ok, aj 90g Mavicy. Na druhej strane, predsa len je tu jedna vyhoda .. ak nahodis na ZTR rafik 1.8", tak bude mat objem asi ako 1.95" a ty ziskas (kedze vaha rafkov je cca ta ista) vahovu vyhodu rozdielu medzi 1.8 a 1.95" plastom (ak taka je). Tie xm401 kludne, mozes si casom vyskusat, ci sa ti bezdusak nebude pozdavat . Ale je to 28dierovy. Inak na divoke zjazdy je lepsi mat objemnejsie plaste
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-rafik-dt-swiss-xr400/2028
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-rafik-no-tubes-ztr-arch-ex-cierny/4402
DT Swiss DT U 533 29" MTB ráfik
48,99 €
volodaj: ze uzucke rarohy
DT Swiss DT U 533 29" MTB ráfik
48,99 €
Remerx Hurry ráfik MTB 26", čierna
34,99 €