zlaté ... "dosť rozobrať"
ale aj tak ťa poprosím o fotografiu, kludne mi ju pošli na mail a ja ju sem šupnem, lebo toto ma moooc zaujíma ako to vyzerá v tlmiči a vela možností otvárať túto časť nemám.
Nemyslel som to vazne, iba som podpichoval.
A aby som sam nezacal byt prilis OT:
dodonr - daj sem pls. potom info ci si nieco vymyslel, resp. kolko Ta stal servis (praca) v Slovkolexe, kedze tesnenia im dodas vlastne. Podla ich cennika (otazkou je, ci je aktualny), by Ti za pracu mali vyuctovat 1190 Sk.
aspon nehadzem az take OT ako spominany...a uz som radsej ciho
Takze co sa tyka skladania az takto rozobrateho tlmica neviem pomoct, ale asi tazko v domacich podmienkach, aj ked nevylucujem. Ja ked som servisoval FLOAT, tak som tlmenie nerozoberal, len som cistil hlavnu komoru - ak si rozobral aj tlmenie, vytiekol olej a vypustil si negativku, tak je asi najvyssi cas na servis a Tvoja uspora v tom, ze si si zohnal tesnenia a chel si usetrit na servise je ta tam... (natlakovanie negativky dusikom neurobis doma asi ani keby si sa po...l).
Klikni pripadne sem, potom klik na "menu" a mozno sa dozvies nieco viac.
Kazdopadne dnes je nejaky podareny den,lebo mne sa zas podarilo rozobrat E*****na a v snahe zvysit zdvih som rozobral aj tlmicovu cast,vsetok olej vytiekol a sice som ho zachytil,mozem zhanat novy...