Takze od novej hydry by som vyzadoval aby bola:
- vykonnejsia
- nie tazsia (v najhorsom minimalne) prip. lahsia - primarne vsak odlahcenie nie je prioritou (ale zrejme nebude problemom kedze to co mam teraz je pomerne tazke)
- perfektna modulacia
- nekusavost (co samozrejme zavisi od citlivej davkovatelnosti)
- este snad taky detail - idealne by bolo keby ta brzda bola cierna, mozno snad aj ina farba ale nie strieborna.
+ cena nie je rozhodujuca (samozrejme vsetko ma svoje limity
No vela som toho pokukal a teda Shimano som z uzsieho vyberu vylucil (kedze teraz mam XT), taktiez Hayes
Z toho co som pozeral ma velmi zaujali Hope M4 (ked su v odlahcenej verzii - karbonove packy atd. tak snad vahovo tromfnu aj to co mam teraz). Z inych brzd zrejme este pripadaju do uvahy Formule (cervo vychvaloval Oro Puro), Magury (vobec sa mi vsak nepacia) alebo aj Avidy?. Juiciny su jednymi vychvalovane, druhi hovoria ze niesu az take super - v kazdom pripade je to tuctovka.
Osobitne som zvedavy na tie Hope, tak nech sa prosim vyjadri peterg. Diky
posledný komentár: 28. 6. 2018 o 12:17
EDIT: Este taka podstatna vec - intended use: XC/AM (trocha viac v prospech AM)
je brzda silnejsia ako hope mono mini
pokial sa nezavzdusni, co ona velmi lubenka
a pokial ju nechces pouzivat s hlinikovymi kotucmi, co ja velmi lubenkam
na tvojom mieste by som si kupil hope mono mini pro (lebo nie su stribrne) a hope floating rotor a budes spokojny, pokial nevazis nad 80kg
ani sa tu nechcem rozpisovat o pocitoch, kedze je tam mnoho dalsich subjektivnych faktorov, ktore ovplyvnuju brzdne vlastnosti - platnicky, kotuc, typ kvapaliny, typ kostry, vaha jazdca, typ plastov a samozrejme povrch a prevysenie (Karpaty - Dolomity)...
Martu som nejazdil, (aj ked skusal), iba po nej tuzim, zatial super skusenosti s Louise aj Julie - takze som Magura positiv
a ako pise marecej, ak nie Magury, tak Hope mono mini...
Ak nie si konstrukter, tak potom by som sa k telu brzdy z jedneho alebo viecerych kusov nevyjadroval. Nemozes vediet, co tym konstrukter chcel dosiahnut (vid napr. Avid Code). Dolezite su brzdne vlastnosti, nie domnienky laika.
Takze Hopy asi prichadzaju do uvahy skor tie M4 ako mini. Ad marecej: K tym 80kg sa pomaly ale isto blizim...
Takze zeby aj tie One od Formule? Nech teda dijck napise ak ich jazdi nejake skusenosti.
No Marta znie tiez zaujimavo ale tym zavzdusnovsnim si ma moc nepotesil - nalepsie by bolo aby bola udrzba samozrejme minimalna.
Heh, nejak sa to zamotava kazdy ine radi...
co sa tyka udrzby, prave preto su mi Magury sympaticke, bezudrzbove, olejove. co sa o "dotkovych" povedat neda! (pokial si pamatam, tak sa zavzdusnovali iba starsie Marty)
najdi si temu, kde sa riesi rozdiel olej-kvapalina, mne to trochu pomohlo...
2 tecumseh: Mozes plz napisat aj co si jazdil predtym? Len pre trosku objektivnejsie posudenie ked sa nad nimi tak rozplyvas (co je zrejme opodstatnene)
M4 - AM
Marta - XC
inak ak Martu, tak by som odporucal minimalne so 180, inak tazko porovnatelne, resp. obe na urovni
rozdiel medzi Sl a normalnou - ako pises, bez rozdielu ucinnosti, iba vaha a optika (324 / 348)
Avid Juicy Three,tiež fajn brzdy,ostré, kúsavé,ale F 1 je iná liga
Este taka vec - neviete niekto kolko vazi kompletka brzda XT 04 (765) - prasa, packa,hadica, olej? Nejak sa mi to nedari najst. Diky
Osobitne som zvedavy na tie Hope, tak nech sa prosim vyjadri peterg. Diky
Viem sa vyjadrit len ku Hope, ktore jazdim uz roky (Mini, Mono M4), takze k Mono M4:
- modulacia perfektna;
- maximalny brzdny ucinok nizsi, ako niektore ine (Dijckova Formula The One, ale ma kotuce 200/180);
- spolahlivost vysoka;
- dizajn spickovy;
- servisovatelnost perfektna, ak niekto hovori opak, rad by som si s nim o tom podiskutoval - brzdy si servisujem sam dlhe roky. Vsetky nahradne diely dostupne lahko v UK, tesnenia, piestiky, ... proste vsetko. Hadicka skracovatelna z oboch stran, olivky opatovne pouzitelne, odvzdusnovanie bez spec. nastrojov, proste jednoduche a super.
Jedinou vadou na krase (okrem ceny) moze byt maximalny brzdny ucinok, ktory je nizsi, ako u inych brzd, to je ale dan za perfektnu davkovatelnost (napr. Avid, XTR, The One su proti nim velmi ostre - skusal som, ale nejazdil). Treba kompenzovat velkostou kotuca. Naposledy pri strmom a dlhom zjazde sa mi dymilo z dosticiek a kotuce boli fialove, ale brzda stale brzdila bez znizenia ucinku, ziadne stvrdnutie alebo zvadnutie.
A v com je problem? Ked si kupis par, brzdice si prehodis.
Presne tak, cize Dudo skus The One: ) Myslim, ze aj vyhrali testy v nejakych nemeckych respectable magazinoch:)) Formuly uz davno niesu len tie stare nebrzdiace B4...