tolko kriku ). Ja som ju dal prec, ale uz je naspat. Zamer bol opravit tie "vidli". Neviem ako vam, ale mne sa oci styrikrat otocia, ked vidim "vidli", "vydli" a podobne novotvary... nic v zlom
Ja len neviem na co to je komu dobre?Na co potrebuje mliecko vediet na com jazdim?????;D
To neviem, ani ja.
Jazdím suntour ale poviem vám,ani strašné ani zlé(na rozbitie je dobrá )ale najradšej budem ked budem mat MACOCHU,z 200mm zdvihom a potom možem propagovat ten moj extrem FR
hmm.. zeby pre orientaciu? skusenosti s vidlicami a tak? teoreticke vedomosti z katalogov o vlastnostiach si vycitas aj sam, ale co sa deje v reale ti moze povedat len ten co ju odjazdil..
no to je v celku logicke ale co ti mozem povedat o vidle ved vsetko je v popisoch...ked ma pevnu os a 35mohy je pevna a chod na vidle za 20a viac tisic nebude zly....ked ma 32nohy a bez pevnej osy povs si ze je to take enduro..nieco medzi XC a FR vidlami....vsetko je v popisoch preto som sa pytal
v popisoch je vsetko az na to ze za ako dlho si dostal vakel, ako funguje v reale nastavovanie, kolko je realny chod, ako v skutocnosti reaguje na nerovnosti, ako reaguje na tlak z hora od slapania, co vsetko vydrzi lockout... je toho dost, a vyrobca ti nenapise ze je fasa ale Vcka vam ju budu roztahovat, kotuc vam ju rozbije po 1000km a tak...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To neviem, ani ja.
Jazdím suntour ale poviem vám,ani strašné ani zlé(na rozbitie je dobrá
a to F100X a to už je čo povedať
Bobo,aby som ta trochu podrazdil tak ja jazdim Marzocchi marathon race 05. Dal som za nu 25 litrikov. No nema chybu
bobo, neplač zvrhneme slotu a bude prerozdelovanie jeho majetku, určite sa ujde aj nám.
Ak sa dostaneš k tomu domčeku v chorvátsku a predáš ho tak môžeš sponzorovať kúpu Foxiek pre každeho člena MtBikeru...