čo poviete? ja vlastním takú vecičku a podla môjho názoru je to fajn vec. aspoň mám bike vo väčšom bezpečí ako len zamknutý nejakou zámkou ktorú kadekdo prestrihne. samozrejme ak ho nikto nevystraší a na to strašenie mi pomáha alarm. nestarám sa o nič len o dva tlačítka na dialkovom ovladáči. zamknem, odomknem a idem.
Dobry for. Vezmem bike. Ten dzindzik zacne jacat. Je prichyteny magnetom, takze chytim, zahodim a za tych 5 minut budem pri rychlosti 20 km/hod co s palcom v nose aj pri svojom veku dosiahnem 1.5 km daleko pri tvojom navrate.
Vsetci iniciativni lovci zlodejov (ak dajakeho poznas postav mu pomnik) sa vrhnu smerom za tym jaciacim dzindzikom.
Tak ja neviem ale mne sa to nevidí až tak zlé. Samozrejme v kombinácii so zámkou. Predstav si nejakého vykuka s pákovými kliešťami ako máruje zámku a zrazu začne bike hulákať.... no ja by som na jeho mieste nechal tak a pálil preč
Bez zamku sa mi to javi ako zbytocna hracka. V kombinacii zo zamkom - na odplasenie zlodejicka s troma triedami zakladnej, alebo zufaleho fetaka mozno aj celkom ucinne....
ako toto má odradiť zlodeja? zdrhovačka a pípajúca škatulka? jedna rana kladivom a dopípal..alebo ti na mieste zostane len sedlovka so sedlom a bike v čudu..
Ja by som navrhoval miernu upravu, ked uz to ma ten dialkovy ovladac. Pockat az nasadne a naberie rychlost a potom dialkovym spustit tu sirenu. On sa pose..., dostane na tom smyk, spadne a uz ho mas.
kamos pracuje vo firme ktora vyija vlastne monitorovacie jednotky. Monitoring prebieha pomocou GPS a GSM . On je sice programator ale dostal (odo mna) za ulohu urobit nieco na bajk . Problem je vsak s bateriou a umiestnenim jednotky na bajk. Ma niekto sikovne napady kde to poskryvat?
kamos pracuje vo firme ktora vyija vlastne monitorovacie jednotky. Monitoring prebieha pomocou GPS a GSM . On je sice programator ale dostal (odo mna) za ulohu urobit nieco na bajk . Problem je vsak s bateriou a umiestnenim jednotky na bajk. Ma niekto sikovne napady kde to poskryvat?
To je už dávno vymyslené. Stačí dať vyhľadávať "gps tracker". Pre chudobného cyklistu sa nájde niečo aj tu: http://dx.com/s/gps+tracker+gsm
Nemali by sme to prehanat. Moj prvy ocelovy ATM Velamos po roku uplne rozsrotovany, ked mi ukradli tak som sa nakoniec potesil, ze nemusim doma vysvetlovat, ze preco chcem novy bike.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vsetci iniciativni lovci zlodejov (ak dajakeho poznas postav mu pomnik) sa vrhnu smerom za tym jaciacim dzindzikom.
patres: pre teba
To je už dávno vymyslené. Stačí dať vyhľadávať "gps tracker". Pre chudobného cyklistu sa nájde niečo aj tu: http://dx.com/s/gps+tracker+gsm
Jasne ze je to vymyslene. len problem je to umiestnit na bajk aby ti to nikto neodrazil kladivkom a aby sa to dalo lahko nabijat.