Zdravim Vas chcem sa spytat mam najazedne nieco okolo 700Km na tychto brzdach rozhodol som sa ich odvzdusnit a vymenit platnicky na prednej brzde ako som dal dole platnicky vsimol som si ze jedna strana platniciek bola neumerne zosuchana od druhej nedaval som tomu velky zretel len som ich vemenil a odvzdusnil lenze zistil som ze jedna strana platniciek sa nevracia naspät a tym padom po nastaveni brzd sa roztocene koleso vo vzduchu asi za 1sek zastavi lebo brzdy neustale jednou stranou brzdia chcem sa spytat ci niekto z vas mal podobny problem a ak ano ako ho riesil mna napadaju len 2 riesenia bud rozobrat prasiatko a pozriet sa na tu strunu ci neni zanesena a preto sa nevracia alebo ci neni znicena a tym padom ci sa da zohnat nova a vymenit alebo mi uz len ostava kupit nove prasiatko lenze avid elixir r uz som nikde nenasiel v eshope neviem ci ich nenahradila nahodou rada elixir 1 a ci bude pasovat prasa k packam hadicke atd.... dakujem za rady
Do cyklo brzd sa moc nevyznam,ale struna v prasati? Keby mas bubnove brzdy a valcek ok,ale v prasati na kotucoch podla mna struna nieje. Ak sa mylim,ospravedlnujem sa.(vychadzam z auto brzd,tych som mal rozobratych xy a nikdy tam struna nebola. Podla mna mas spinavy a tym padom pridrety piestik,alebo zavzdusnene brzdy.
Nevidel som to,tak neviem ci to treba uplne rozobrat,mozno staci povysunut piestik a ocistit.ale ak ho vyberies uplne,uz by som vymenil aj gumicky.ak len viac povysunies,tak pri zasuvani Pozor.Pomaly a opatrne zasuvat aby sa neskrizil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cize treba rozobrat asi prasiatko ze ...