Seruzte pls poradte mi pri odvzdusnovani brzd avid aprei vymienani oleja.. takze 2 otazky
aky olej tam ma dat ? to je prava a druha je ze ako to odvzdusnit ??
1.Brzdový olej DOT 4 / 5.1 alebo "originál predávaný minerálny olej"
2.Každý si nájde svoju techniku Vravím skús pohľadať už tu na fóre sa to riešilo ...
2.Každý si nájde svoju techniku Vravím skús pohľadať už tu na fóre sa to riešilo ...
urcite nie, mineralny OLEJ pouzivaju shimana, avid pouzivaju brzdovu kvapalinu DOT (juicy3 DOT 4 ale myslim ze funguju aj s dot3-uz sa nepamatam mal som ich davno)
mam jeden zadrhel, dnes som daval nove dosticky, pesty som predtym roztiahol co to slo, aj pliesok, nech tlaci dosticky co najviac od seba, ale ked ich tam dam a vlozim koleso, tak su uplne pri kotuci, nejake centrovanie prasata vobec nepomaha, jednoducho to uplne sucha..viete mi helfnut? prvykrat som menil dosticky
Dve moznosti mas, vyjazdit to. Alebo trosku odpustit s kvapaliny a to sa robi tak, ze zatlacis piesty na maximum, pripravis si handru, povolis odvzdus srob na pake a mas ju v rovine. Trosku kvapaliny tlakom vylezie von a zatiahnes. Nic tazke, potom sa budu dat zatlacit hlbsie piesty.
mam jeden zadrhel, dnes som daval nove dosticky, pesty som predtym roztiahol co to slo, aj pliesok, nech tlaci dosticky co najviac od seba, ale ked ich tam dam a vlozim koleso, tak su uplne pri kotuci, nejake centrovanie prasata vobec nepomaha, jednoducho to uplne sucha..viete mi helfnut? prvykrat som menil dosticky
danke
Presne som mal tento problém, ja som zobral rozpery do prasaťa, a kladivom som ich natĺkol, prebytočná kbapalina vytiekla cez hadičku a bolo po problémoch
diky za tipy, nakoniec som s kvapalinou nemusel spekulovat, piesty sa mi podarilo este o maly kusok zatlacit, potom nasledovalo pol hodinove stelovanie prasata, teraz to ani necinkne, uvidime co na to povie par korenov
neviem ci je to nami alebo brzdami, ale ja som mal s tym polroka problem... pred vyjazdom sa mi to nejak podarilo nastavit, pocas vyjazdu znovu zacali cinkat... po tomto lete som dal cely bike na garancku nastavil to znovu tak snad to bude v pohode...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2.Každý si nájde svoju techniku
http://www.youtube.com/watch?v=GzZkEIrCBJ0
2.Každý si nájde svoju techniku
urcite nie, mineralny OLEJ pouzivaju shimana, avid pouzivaju brzdovu kvapalinu DOT (juicy3 DOT 4 ale myslim ze funguju aj s dot3-uz sa nepamatam mal som ich davno)
a to odvzdusnenie je az take zlozite ako to vyzera tu ale su aj ine a jednoduhsie sposoby a musim mat tu sadu ? neda sa to niecym nahradit ? diky .. http://www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/domaci-servis-kol/udrzba-kotoucovych-brzd-avid-juice/
://Jasné pardon myslel som originál olej "predražený"
danke
danke
Presne som mal tento problém, ja som zobral rozpery do prasaťa, a kladivom som ich natĺkol, prebytočná kbapalina vytiekla cez hadičku a bolo po problémoch
Ja kupujem 300ml za 5,8 €, inak olej je len minerálny a nie DOT
ako neviem odkial ste prisli, ale ja kupujem DOT4 0,5l za 2,5e a mineralny olej 1l za 8,5e