cawte chystam sa kupit si batoh...
chcem ho hlavne na camel+ naradie+nieco na seba v zime. zatim rozmyslam o tomto: http://www.author.sk/verbal/474/ co poviete? zozeniem aj lepsi v cene do 1000sk?
chcem ho hlavne na camel+ naradie+nieco na seba v zime. zatim rozmyslam o tomto: http://www.author.sk/verbal/474/ co poviete? zozeniem aj lepsi v cene do 1000sk?
ten batoh je dost dobry, az na to ze sa mi po pomerne kratkom case roztrhlo jedno vnutorne vrecko, ale to je maly detail, mozno kvoli klucom alebo co som to tam nosil, inak nemam vyhrady, az na to ze k nemu treba kupit hydropack co je dalsich 800+ SKK (na druhu stranu si aspon mozes vybrat )
ja mam obycajny z exisportu, je fajn, ale keby som si kupoval novy, tak by som mal na nom rad extra uchytenie pre prilbu. na jednom som to videl, ze sa zospodu rozopol zips a odtial sa dal vytiahnut taky kus s gumickou a pod to presne vosla prilba - super vec. niekedy ked ides dllllho do kopca tak moze byt prijemne si dat dole prilbu, aj ked viem, ze je najbezpecnejsie ju mat stale na hlave.
Svejku tento batoh mám, požívam tam vak Camel 2 lit.
Jediná nevýhoda podľa mňa je dosť nepoddajna chrbtová časť, ked je plne naloženy lezie mi na nervy
Inak pohoda, za tu cenu
oki, tak ja ho asi zoberiem.
poradte mi ale nejaky ten camel... lebo raz ked som mal batoh, ten uplne najmensi author, mal som v nom camel saleva, sa mi roztrhol... tak preto chcem teraz nieco co aj chvilu vydrzi.
oki, tak ja ho asi zoberiem.
poradte mi ale nejaky ten camel... lebo raz ked som mal batoh, ten uplne najmensi author, mal som v nom camel saleva, sa mi roztrhol... tak preto chcem teraz nieco co aj chvilu vydrzi.
a neviete o niecom, kde by som zohnal aj nahradne hadice? na tej mojej mi "cucak" akosi netesni a prepusta samovolne stale ked mu to fyzika dovoluje (teda stale, ked si ho nepripevnim na druhe rameno popod krk) a kedze netesni, tak sa z neho neda ani normalne napit
mozno by som skusil taku, co ma ventyl do praveho uhla
neviem ci by som kupoval camel.. ja mam teraz od Vaude, a dovolim si povedat ze okrem naustku je lepsi ako camel, uz len umyvanie (ja mam taky ze ho zhora po celom priereze otvorim.. to sa umyva jedna radost, camel sa sice chvali velkym uzaverom ale mne sa stale zda maly... sice je ten moj o pol litra mensi, ale neviem si predstavit zeby som potreboval 3 litre ( tiez si neviem predstavit aby som nosil 3 kila na chrbte ) a aby som nezabudol... je lacnejsi
tam je 2 l vak... je k tomu dostať neoprénovú izoláciu na hadicu a termoobal... nestojí síce 20 korún, ale Deuter má batoh pre každého!
(Hľadaj v Hudy sporte.)
priznam sa, ze ja ten camel ani nepouzivam. naplnim flasu a priebezne po ceste doplnam. mam viac miesta v batohu a aj ho mam lahsi. nie vzdy sa to da, to je jasne ale 99% nechavam camel doma.
neviem ci by som kupoval camel.. ja mam teraz od Vaude, a dovolim si povedat ze okrem naustku je lepsi ako camel, uz len umyvanie (ja mam taky ze ho zhora po celom priereze otvorim.. to sa umyva jedna radost, camel sa sice chvali velkym uzaverom ale mne sa stale zda maly... sice je ten moj o pol litra mensi, ale neviem si predstavit zeby som potreboval 3 litre ( tiez si neviem predstavit aby som nosil 3 kila na chrbte ) a aby som nezabudol... je lacnejsi
no ja neviem, ze co jazdis ty, ale ja nemam problem dat 3 litre, konkretne vcera 75 km (40% cesta, zvysok teren), na 55km som mal vypity treti liter a doplnal som este na zvysnych 15km..
ked je aspon tak teplo ako vcera, tak 3 litre sa zidu...
no ja neviem, ze co jazdis ty, ale ja nemam problem dat 3 litre, konkretne vcera 75 km (40% cesta, zvysok teren), na 55km som mal vypity treti liter a doplnal som este na zvysnych 15km..
mam MULE od CAMELBAK
vcera na 100km som vypil z 2l co som mal asi 1 a pol z hydropacku... ale to sme mali dazd a nebolo velmi teplo, inak by to bolo urcite viac, na druhu stranu skoro vzdy pijem aj nieco pomimo: kofola a tak... dalsia vec ked dojdu zasoby vody da sa naplnit, pramenov je vela <to v prirode> v mestach, dedinach su krcmy, domy kde ti tiez urcite doplnia... radsej po ceste doplnim ako cely cas nosit na chrbte, cize 3l mi je zbytocny..
a vak mam za 250 sk 2L z authoru tusim to je ale neviem kto to robi..... kamos ho ma dlho a zatial....ani sa nepretrhol ani nic take.... a 250 sk neni vela... pretrhne sa kupis novy.... kus horsie sa z neho pije cez taku gumpu ale da sa nato zvyknut popripade ju das dole.... a do batohu ti vojde skoro vsetko ma 11 litrov ale v pohode tam das... vak..nieco pod zub... naradie fotak peneznka... a uplne v pohode sedti ked nijako extremne nejazdis odporucam....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co pre Teba znamena lepsi..
Jediná nevýhoda podľa mňa je dosť nepoddajna chrbtová časť, ked je plne naloženy lezie mi na nervy
Inak pohoda, za tu cenu
Dám tam navleky alebo dres, komplet náradie, foťak.... v podstate všetko čo potrebujem, s tým by nemal byť problém.
Jednoznačne Camel 2 l, stoji cca 900-1000 Sk.
mozno by som skusil taku, co ma ventyl do praveho uhla
neviem ci by som kupoval camel.. ja mam teraz od Vaude, a dovolim si povedat ze okrem naustku je lepsi ako camel, uz len umyvanie (ja mam taky ze ho zhora po celom priereze otvorim.. to sa umyva jedna radost, camel sa sice chvali velkym uzaverom ale mne sa stale zda maly... sice je ten moj o pol litra mensi, ale neviem si predstavit zeby som potreboval 3 litre ( tiez si neviem predstavit aby som nosil 3 kila na chrbte
moj
Ja mám tohoto fešáka:
http://www.deuter.com/en/products/32005 ... 08_ENG.php
tam je 2 l vak... je k tomu dostať neoprénovú izoláciu na hadicu a termoobal... nestojí síce 20 korún, ale Deuter má batoh pre každého!
(Hľadaj v Hudy sporte.)
neviem ci by som kupoval camel.. ja mam teraz od Vaude, a dovolim si povedat ze okrem naustku je lepsi ako camel, uz len umyvanie (ja mam taky ze ho zhora po celom priereze otvorim.. to sa umyva jedna radost, camel sa sice chvali velkym uzaverom ale mne sa stale zda maly... sice je ten moj o pol litra mensi, ale neviem si predstavit zeby som potreboval 3 litre ( tiez si neviem predstavit aby som nosil 3 kila na chrbte
moj
mam MULE od CAMELBAK
je sice tazsi ale mne o gramy nejde..
http://www.author.sk/verbal/477/
mam MULE od CAMELBAK
a vak mam za 250 sk 2L z authoru tusim to je ale neviem kto to robi..... kamos ho ma dlho a zatial....ani sa nepretrhol ani nic take.... a 250 sk neni vela... pretrhne sa kupis novy....