zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
A tie plášte sú made in Germany, najdrahšia verzia tak dúfam že budú ok. Dám vedieť.
nechcem ta strasit ale tie liziny na sedle onedlho ohnes a zlomis... tusim si mal mat dlhsi predstavec
Myslel som z tých čo mali u nás v predajni (mal som to upresniť), nemám ani prehľad koľko verzií ktorí ten výrobca má.
K tým ližinám, no neviem ale ak sa ohnú kúpim nový predstavec, ale teraz som s posedom spokojný.
Toho sedla si urcite.
na starom bajku som skusal RaRa evo, totalny papier. vydrzal ten plast ani nie mesiac. tento Conti XKing RS je urcite hrubsi. nevravim, ze je to velmi hrube ale jednoznacne hrubsie ako evo od schwalbe (mega papier, hruza. nikdy viac ten plast nekupim)
K tým ližinám, no neviem ale ak sa ohnú kúpim nový predstavec, ale teraz som s posedom spokojný.
IMHO skor ako novy predstavec by si potreboval sedlovku s vacsim ofsetom. Poziciu sedla potrebujes ladit voci pedalom, predstavcom doladis len dlzku posedu.
bud mas strasne dlhhhe telo a kratke nohy, lebo inak nechapem