mam na biku Vbrake a mam vkuse problemy zo zanesenymi bowdenmi. obzvlast na zadnej brzde. ked vymenim bovdeny tak po 500km su uplne zasrate a ta brzda uplne drhne. nedaju sa kupit nejake kvalitnejsie bowdeny? alebo aspon nejake tesnenia na ne?
posledný komentár: 20. 6. 2016 o 12:57
alebo nechodievaj po blate
ale ked tam mam nove bovdeny tak aj tak mi to nejde tak hladko ako predna brzda s ktorou nemavam skoro ziadne problemy.
Skús odmontovať a namastiť aj čapy čeľustí - návarky - to býva vysušené.
Ja bowdeny a lanká nemažem vôbec, ani pred montážou ani počas roka,
a nezadrháva sa nič.
Alebo pomôže obalenie celého vedenia na to určenými bužírkami, to pre tých ktorým ide radenie spodnou rámovou trubkou a pod stredovým zložením, tam to nevydrží ani 50 km keď je to holé.
ta koncovka je to take zo zeleza? alebo je to s gumy? lebo moj fotrik to ma z gumy, ja tam mam len take z kovu.
a dnes ked som sa na to kukol som zistil ze mi vlastne drhne to take kovove v tvare U do ktoreho vchadza bovden do brzdy.
...asi sú rôzne
http://www.kupkolo.cz/tmp/images/1192.jpg
a k tomu tretiemu na obrazku dokupis za par korun buzirku, ktoru narazis na tie zuzene sosaciky, v pripade, ze mas preruseny bowden, a budes mat 100% uzavrety system aj bez nokonu...
a k tomu tretiemu na obrazku dokupis za par korun buzirku, ktoru narazis na tie zuzene sosaciky, v pripade, ze mas preruseny bowden, a budes mat 100% uzavrety system aj bez nokonu...
Aj tak sa da
tak nejak to ma foter ma biku
maju hentake srandy v hociktorom bike shope?