idem skladat new bike, prave kupujem tu, t mtbikera (bazar) ram Kona Hoss Dee-luxe a vidlu RockShox TORA 302 a chcel by som priblizne poradit, po akych brzdach sa mam zacat obzerat. O mechanikach a V-brake-och neuvazujem, cize hydry. Planujem na tom jazdit najma les (KE - alpinka, bankov, jahodna, lajoska, kojsovka a podobne), minimalne nejaka cesta & nejaky ten jump zo schodov po ceste (nie vyslovene tak, ze sa vezmem a idem skakat). Na cenu sa nepytajte, k cene len tolko, ze zariadim sa podla rad
mna by este zaujimalo to co napisal warzone s tym cervenym stelovatkom na juicy 7. to znamena ze na 5 si neviem nijako nastavit krok paky (teda umelo posuvat platnicky ku kotucu)?
mna by este zaujimalo to co napisal warzone s tym cervenym stelovatkom na juicy 7. to znamena ze na 5 si neviem nijako nastavit krok paky (teda umelo posuvat platnicky ku kotucu)?
ja mam juicy5 na Stumpym a zadna brzda sa mi zda makka od zaciatku kedy som kupil bike,no predavac mi na to povedal ze to je normal,ze to je koli dlhsiemu vedeniu...
Juicy 7-Super kvalitka no počul som o nejakom probléme že kotúče vybrujú ale riešili to výmenou kotúča.
Prosím neukameňujte ma ak sa mýlim
Juicy 7-Super kvalitka no počul som o nejakom probléme že kotúče vybrujú ale riešili to výmenou kotúča.
Prosím neukameňujte ma ak sa mýlim
neviem,ja zatial kotuce bez problemov a to uz mam s nimi najazdene cca 800-900km...Inac aj tie HFX-9 su vraj ok
ja mam juicy5 na Stumpym a zadna brzda sa mi zda makka od zaciatku kedy som kupil bike,no predavac mi na to povedal ze to je normal,ze to je koli dlhsiemu vedeniu...
To by ma dosť zaujímalo,ja mám juicy3 a tiež sa mi zdá že by mohli mať rýchlejší nástup,resp. musím páčku viac stlačiť aby začala reagovať.Čo si myslel tým nastavovať brzdy ,brzdovou kvapalinou
no na to treba hadicku,striekacku,brzdovku taku aku mas v brzdach(dot4 alebo dot5.1 myslim) a srubovak...a navod pozri v manuali,robil som to raz s kolegom este na mojom predoslom Giante(to boli MPH brzdy myslim) sme komplet menili kvapalinu a nastavovali brzdy,ale presny postup...no radsej kukni do manualu k svojim brzdam,ale malo by to byt tak isto.
a prave tejto otazke som sa chcel vyhnut,lebo tiez uz pesne neviem ako sme to vtedy presne robili...ale urcite to tu niekt bude vediet,VSAAAAAAAAK???
Da sa to spravit aj bez kotuca, ale treba troska cviku a hlavne sledovat aby nevybehol jeden piest a druhy neostal na povodnom mieste, to by si mal potom troska viac roboty, keby si si okolo toho vysunuteho vypustil kvapalinu