zdravim hladam nejake brzdy na EN, mali by byt pomerne lahke ale zas nie na ukor brzdneho vykonu
kotuce 203/180 maly by zvladnut aj narocnejsie zjazdy a maly by to byt 2piesty !
moje typy : Formula The One FR
Hope X2
Hope V2 (len neviem ako je to z vahou pri tych kotucoch)
popripade poradte nieco
Tie Hopy su krasne, ale k 150 E si pripocitaj aj cenu kotuca a adapterov. A ani vysledna hmotnost nebude najnizsia (aj vdaka opletanym hadiciam). Ale je pravda, ze Hope sa nevybera rozumom, ale .
Aby si mal nad cim dumat, davam do placu porovnanie hmotnosti:
predna M4 neskracovana opletana hadica bez adaptera a kotuca 317 g
zadna X2 neskracovana opletana hadica bez adaptera a kotuca 330 g
Jazdim ich s kotucmi 183/160 mm, vazim 80 kg a kedze sa bojim, dost brzdim. A zatial som nemal problem s nedostatkom vykonu alebo vadnutim.
hm prave som niekde cital ze tie V2 maju vacsiu silu ako M6 a ja chcem velku silu v lahkom obale
hayes trail co mam teraz ma nejakych 430g z 203mm kotucom
tak hope bude asi cesta
Vzadu a na 160 mm kotuci zvlada X2 s prehladom vsetko. Aka je vpredu ti neprezradim, lebo neviem. Ale predpokladam, ze s tebou uvazovanym 203 mm kotucom bude v pohode. Nie su to kusave brzdy, dobre sa davkuju, paka skvelo padne do ruky a hlavne su nadherne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A len tak na okraj, preco si vylucil 4-piestikove brzdy? Podla zasady viac piestikov=viac problemov?
predna M4 neskracovana opletana hadica bez adaptera a kotuca 317 g
zadna X2 neskracovana opletana hadica bez adaptera a kotuca 330 g
Jazdim ich s kotucmi 183/160 mm, vazim 80 kg a kedze sa bojim, dost brzdim.
hayes trail co mam teraz ma nejakych 430g z 203mm kotucom
tak hope bude asi cesta