Rockring shamanracing 3mm+ prevodník shamanracing 4mm+ kluky truativ holzfeller - budu stačiť skrutky do prevodnikov značky shamanracing a dlžky 8mm ???? Rockring nezapiera do retaze ? Treba dat medzi prevodník a rockring na tu skrutku nejaké podložky aby nebol na sebe nalepeny rockring a prevodnik ??? Teraz som si kupil tieto veci nove lebo budem menit aj retazovu sadu , ale toto budem nahadzovať až cez zimu tak zistujem čo a ako,. Dík za každu radu , drzé reči a výsmechy tu pisat nemusíte , len sa pytam .
Aha aha , lebo som teraz objednal skrutky SHMN racing 8mm a bol k tomu taky papierik a tu čítam že ,, Pribalene podlozky vlozte medzi rockring a nerjvetci prevodnik,, tak za to sa aj pytam, takže ty máš rockring priamo na píle ?
Edit : Sorry ja som si teraz uv edomil že, podložky tam netreba lebo píla (prevodník) sa uchytavaju z vnutornej strany čiže za kluky, a rock ide pred kluky z vonkajsej strany čiže vlastne ta podložka tam ani netreba stačí hrubka materialu klukov.
Su to sice Sainty a ich speci bashguard ale vidis rozdiel? Prevodnik je uchyteny z vnutra pavuka a bashguard je uchyteny zvonka. Ide to teda Prevodnik- ramena kluk- rockring a sroby durch. Podlozku maximalne pod hlavy srob teda zvonku na rockring.
Aha tu je to pekne videt díky, a myslíš že by mi tie skrutky 8mm stačili ? Výrobcovia píšu že 5mm je na jednu pilu bez rocku, 8mm na 1pilu + 1 rock, 13mm na 2 pily a 1 rock. Ale sa mi to zda byt i tak prikratke, zatial som to na biku neskušal nahodiť že ake to bude, lebo ešte rockring nemám doma.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit : Sorry ja som si teraz uv edomil že, podložky tam netreba lebo píla (prevodník) sa uchytavaju z vnutornej strany čiže za kluky, a rock ide pred kluky z vonkajsej strany