Je to fajn, ze sa clovek moze napit kedy kolvek, ale je neprijemne, ked sa napije pocas slapania do strmeho kopca. Bleeeee ... mi to zostalo niekde na polceste do zaludka a nie a nie prehltnut ... ale to asi poznate, ci?
len myslim, ze kazdy vyrobca moze zvladnut ten isty system rozne, nezostava mi ine ako verit warzonemu ... riskovat to nebudem ...
ano je to to co myslis...teda tak sa to zatvara a otvara.... ale ono to netecie ani ked to je otvorene, na to aby to tieklo to este musis stisnut a cucnut
http://www.camelbak.com/index.cfm
Ozaj,keby niekto chcel,mozem doniest na SR za slusne ceny
ja mam ten isty system a vobec ho nezatvaram....len stisnem...ked pustim tak drzi a drzi uz rok bez problemov....ale je pravda, ze je to ten jednoduchsi a lacnejsi system, ja som k nemu prisiel za par korun v decathlone v londyne. ak chlapcovi vyhovuje batoh, nech do toho ide, rezervoar s hadicou vymeni casom
Camelbak ma dobre ceny, tych 2,5litra dam, ale 4,3 sa mi zdalo uz vela, i ked dobre, ze si to napisal, bo som nasiel www.himountain.pl, videl som to aj nazivo, pekny vak 2/20l za 1600Sk ... mam to rysknut?
Vector 10+3 uz asi v ponuke nemaju, stal 3tis.
servus. vcera som bol pozriet tie vaky ale teda mali len jeden (Whistler), ale stal 4300Sk ... teda to je na mna prilis. Ty nahodou nevies ceny Spinner a Vector?
Tak teda idem obzriet ten Source, do Hudy, ak ho nebudu mat, tak kupim MULE. I ked v kakaci ho budu mat az v utorok.
Ak ma este niekto vazny dovod na inu volbu, tak sem s nou, ale hydrapack sa mi nepaci
Zrejme nerozumies principom eBay. Doveryhodnost je zakladym principom eBay. Skore vyjadruje Tvoju doveryhodnost pri danom pocte obchodov. Vdaka nemu a pozitivnym feedbackom som napr. dosiahol zmenu v mysleni niektorych UK predajcov (private), ktori povedne do SK vobec nechceli zaslat (klasicka fraza "sorry, UK only")...
Ja mam all positive 42, feedback score 35 (100%) a 3 otvorene (z toho 2 od jedneho predajcu, takze pribudne skore +2). A jeden dalsi mi uz neda, lebo uz nie je registrovany.