Aké máte skúsenosti s camelbackom? Neviete poradiť čo sa oplatí kúpiť? Potrebujem, aby tam vošli aj nejaké veci (bunda,náradie,duše atď.). Ďakujem za radu.
tak nakoniec som aj ja zakupil MULE 2007, ... , ale inac celkovo nema chyby
A ked das 2.5 - 3l vody + veci, nevyduje sa chrbat batoha ako spekacik? Tatam je proklamovane odvetranie...
vyduje. ale pravdu povediac. vlastnim 4 ruksaky, od camelu az po velke na hory od treksportu a mammutu, ale chrbat sa mi poti pod kazdym proste to je nevyhoda, ale da sa s nou zit. neviem si predstavit, ze by som sa sral do lesa s flasami na biku
v zime a hnusnom vetre je to vyhoda, nefuka ti na chrbat...+ je to malichernost - ked si to poriadne upnes okolo pasa a hrude tak nemas ten problem...ale mozno mam iny vak(C Blowfish)
Nechapem ten problem s pitim pri vyslape do kopca. Moznost pit aj v takejto netradicnej situacii som ocenil asi ako uplne prve na camelbacku, je to len otazka zvyku a vystihnutia momentu.
:) v zime a hnusnom vetre je to vyhoda, nefuka ti na chrbat...+ je to malichernost - ked si to poriadne upnes okolo pasa a hrude tak nemas ten problem...ale mozno mam iny vak(C Blowfish)
V zime a hnusnom vetre sa predsa nejdem bikovat, ale sedim doma v teple
OK ... este jedna otazocka ... vak mam uz dva tyzdne, ale este som nezhodil drziaky na flasu ... ... kupim nejake zaslepky po tych skrutkach, alebo tam tie skrutky musim mat?
... a preto som odporucal Source Vector a nie Camelbak
nieje to zase take hrozne ked nemas moc napchaty vak a vodny rezervoar tak na 3/4...Jedina nespokojnost s nim je v objeme,ale to je moja chyba vyberu... Aj tak potrebujem este jeden,tak bude jeden mensi a jeden vacsi
ktosi tu kedysi spominal nejake tablety na cistenie camelu....neviete o tom nieco blizsie? je to nieco ako corega tabs na protezy? kde to zozeniem? ma uz nebavi to vecne drhnut......
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mam ta vidiet ako zastavis pocas maratonu v kopci len aby si sa napil
A ked das 2.5 - 3l vody + veci, nevyduje sa chrbat batoha ako spekacik? Tatam je proklamovane odvetranie...
vyduje. ale pravdu povediac. vlastnim 4 ruksaky, od camelu az po velke na hory od treksportu a mammutu, ale chrbat sa mi poti pod kazdym
... a preto som odporucal Source Vector a nie Camelbak
V zime a hnusnom vetre sa predsa nejdem bikovat, ale sedim doma v teple
tak to poznam
pojdem ja omrknut nejake s nizsou hlavickou ...
No nad tym som aj ja rozmyslal, ale po vcerajsku, skusenost, ze aj na kratky vyjazd som bral camel, tak uz je rozhodnute
ja tam mam skrutky, s ktorymi sa prichytava kotuc brzdy k naboju. Su s nizkou hlavickou a su cierne.
nieje to zase take hrozne ked nemas moc napchaty vak a vodny rezervoar tak na 3/4...Jedina nespokojnost s nim je v objeme,ale to je moja chyba vyberu...