Aké máte skúsenosti s camelbackom? Neviete poradiť čo sa oplatí kúpiť? Potrebujem, aby tam vošli aj nejaké veci (bunda,náradie,duše atď.). Ďakujem za radu.
ten neopren by sa fakt zisiel. sa mi uz niekolkokrat v zime stalo ze mi tam zamrzla voda. kym to bolo len v naustku tak sa to dalo razhryzt a vyplut. ale ked uz lad zasahoval do hadicky tak to bol vacsi problem. inak ja len stlacim naustok medzi zubami nech voda zide dole. fukat netreba
ten neopren by sa fakt zisiel. sa mi uz niekolkokrat v zime stalo ze mi tam zamrzla voda. kym to bolo len v naustku tak sa to dalo razhryzt a vyplut. ale ked uz lad zasahoval do hadicky tak to bol vacsi problem. inak ja len stlacim naustok medzi zubami nech voda zide dole. fukat netreba
mne tam voda nkdy nezmrzla..ani ked som lyzoval v alpach
Ten som videl aj ja, nulove odvetranie, maximalna nedostupnost nahradnych dielov (vak, hadica, cumel), pofiderne spracovanie,
ten co som pozeral ja tak nemal ziadne ine popruhy, tym padom to bude lietat na chrbte.
Samotny rezervoar a ukoncenie sa mi nepacilo z technickeho hladiska. No ale co by sme chceli za vsetky drobne, ved je to iba 15 eur.
Ked chces tak to vyskusaj, v tesku sa da tovar vratit do 7(?) niekde aj 30 dni.
No ale spiatocka ku kamelom, minuly rok mi v KB ponukali kamel s neoprenom uz v cene, tento rok iba standard,
ked chces mozes si kupit neoprenovy kryt hadice za 450 tusim a thermal control kit za nejakych 900,
ten ma spominany neopren + izolovany kryt cumla, co je podla mna na bajk aj tak zbytocne, lebo ked sa chces napit tak to musis otvorit.
Coz je ale diskutabilne vzhladom na sposob jazdy v zime (pomaly opatrne a blabla).
vak aj s rezervoarom za 499sk musi byt pekny odpad, nezalezi len na tom ze je pekny cerveny.. a este k tomu z tesca..
ja mam vak husky swingler.. stal 1090sk ale bez rezervoara.. s vakom som maximalne spokojny.. v blizkej dobe chcem dokupit rezervoar, lebo s flaskou ma to uz nebavi..
ach, to si spravil riadnu hovadzinu, si mal hned kupit aj rezervoar, teraz to bude zbytocne drahe
ja som to tiez tak riesil ked som chcel vacsi vak.HAVOCm komplet od Camlu stal okolo 110eur a ja som kupil fajn vak od Lafumy za 25 a rezervoar od Camelu za nejakych 30,takze komplet 55 oproti 110 Ale mortromel ak zhanas vak,mrkni na Hydrapaky,vraj su s*****ve a niesu take drahe ako Camely Ale na Tesco vak sa vykasli,to bude nieco ako co nakupila nasa Armada od Cinanov...
Len by ma zaujimalo kde asi robja tie ostatne? Mozno Vietnam alebo Thailand , aby ste sa necudovali. Normalne ho zajtra pojdem kupit, aj ked sa mi nepacil, a spravim si minitest
Martinux: no viem, troska to preplatim.. ale co uz, vak som kupoval pred 3/4 roka..
warzone: a ake su priblizne ceny tych hydrapakov v sk? a jasne ze do tesca by som ani nepachol.. lol..
Ras2: tak sa mi vsetko vidi, ze nevies co s peniazmi.. kupit vak za 5 kil na testovanie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne tam voda nkdy nezmrzla..ani ked som lyzoval v alpach
je pravda ze tam bolo tak cca -2
som rad,ze som pobavil aj polobohov
ten co som pozeral ja tak nemal ziadne ine popruhy, tym padom to bude lietat na chrbte.
Samotny rezervoar a ukoncenie sa mi nepacilo z technickeho hladiska. No ale co by sme chceli za vsetky drobne, ved je to iba 15 eur.
Ked chces tak to vyskusaj, v tesku sa da tovar vratit do 7(?) niekde aj 30 dni.
No ale spiatocka ku kamelom, minuly rok mi v KB ponukali kamel s neoprenom uz v cene, tento rok iba standard,
ked chces mozes si kupit neoprenovy kryt hadice za 450 tusim a thermal control kit za nejakych 900,
ten ma spominany neopren + izolovany kryt cumla, co je podla mna na bajk aj tak zbytocne, lebo ked sa chces napit tak to musis otvorit.
Coz je ale diskutabilne vzhladom na sposob jazdy v zime (pomaly opatrne a blabla).
ja mam vak husky swingler.. stal 1090sk ale bez rezervoara.. s vakom som maximalne spokojny.. v blizkej dobe chcem dokupit rezervoar, lebo s flaskou ma to uz nebavi..
ja som to tiez tak riesil ked som chcel vacsi vak.HAVOCm komplet od Camlu stal okolo 110eur a ja som kupil fajn vak od Lafumy za 25 a rezervoar od Camelu za nejakych 30,takze komplet
http://www.hej.sk/sport-outdoor/shop/35 ... lusenstvi/
tie hydrapaky vrelo odporucam, z vlastnej skusenosti
ja mam presne tento, len ten naustok je rovny
http://hydrapak.com/catalog/product40.htm
warzone: a ake su priblizne ceny tych hydrapakov v sk? a jasne ze do tesca by som ani nepachol.. lol..
Ras2: tak sa mi vsetko vidi, ze nevies co s peniazmi.. kupit vak za 5 kil na testovanie?
http://www.hej.sk/sport-outdoor/shop/3591/hydrapak/
apropo ja mam tenhle
http://www.hej.sk/display-photo/18751.jpg