zdravím , chcem sa spýtať, keď je vak, a je len málo litrový, teda je stavaný len na rezervoár s vodou a vonku sú ešte tie "špády" na oblečenie, vmestím dovnútra len ten rezervoár, alebo aj nejaké roožky s paštiekou? poraĎťa prosím, že či tam niečo aj dám okrem toho.. dík
A čo ked zničí vodeodolnú vrstvu na zipsoch? Aspon ten ruksak nejakú vrstvu má, a čom ostatné ruksaky môžu len snívať. Takže neviem či ste zničili zips alebo iba ten náter. Mne sa ten náter tiež už zodiera, ale nevadí mi to a zipsy sú úplne v poriadku. Ruksak nie je na pozeranie. Ciao.
Tak ja mam mule a max spokojnost. Bracho ma Liquidatora a zatial mu nic nevadi. Rezervoar je na tom horsie. Spracivanim pripomina hrubsi igelitovy sacok, naustok je tiez dost tvrdy. Pozitivom je hlavne ta cena. Nejaky ten rok brchovi hadam vydrzi, co by vydrzal mne to neviem
ten záter by ma až tak netrápil, ale tá vodeodolná úprava zipsov sa potrhala a teraz je problém ruksak zavrieť či už do jednej alebo druhej strany. ale neboj sa aj to príde.
diki za rady ale ste ma asi nepochopili alebo ste nekukli ze co je to ten stoaway http://www.bike4you.cz/detail/batohy/zi ... k-stoaway/
Ja batoh mam ale potrebujem rezevoár a zistil som ze existuje nieco take takze by som to mohol vyuziť aj v zime. Takze zateplený rezevoár hladám
Nazdar, takže ja ti poradím, vykašli sa na Camelback, je zbytočne drahý a kúp si Treksport Liquidator (8l), alebo jeho menšiu verziu Liquidator LT (5l), vodný vak vo vnútri je presne ten istý ako má aj Camelback. Neviem už presne ktorú verziu mám ale okrem plného vaku vody dám do vnútra aj bundu, foťák, mobil, náradie, dušu a nejaké jedlo. Jediné čo si budeš musieť dokúpiť, je ten kohútik, ktorý dávaš do úst, lebo ten na originálnej verzii nie je nič moc, stojí asi 300,- SK. Ja som to všetko kupoval v ZA v Treklande, majú tam celý sortiment Treksportu, tak nie je problém si vyskúšať obidve verzie a aj rôzne farby. Ja ti tento ruksak môžem len odporúčať. http://www.treksport.sk/main.php?menuID=batohy&id=11
ďakujem ti za tip! presvedčil si ma a v polovici novembra si ho idem kúpiť.. heh ale vážne.. a môžem sa spýtať, ako je riešený ten systém vodného vaku? kde ten vak uložíš? brat to má predelené v jednom priestore tak že na chrbtovej stene je našitá priehradka a tam sa ten vodný vak zasúva. ešte mi povedz , mestím tam bundu, nohavice a dajme tomu 4rožky? myslím do toho 8litrového..
Ak myslíš zateplenú bundu a napr. rifle tak tie tam určite nedáš. Aj nejake nohavice podobne napr. Treksportom a Polartecovu bundu tam asi tiez nevmestis. Vsak si to zober do predajne a vyskusaj.
Kupil som to, lebo som potreboval kratsi ruksak, pod ktorym nosim zavesenu ladvinku Oscar.
Ma to aj vodny vak, ktory vyzera celkom kvalitne, ale zatial som ho nepouzil.
vo vypredaji za 299 sk, je tam 1,5 l vak, ruksak je uplne maly, v podstate staci akurat na ten vak a par drobnosti (doklady. imbusy, kluce, mobil). ale za tu cenu je to myslim ok. maju (mali) ho v exi v bratislave v petrzalskom carrefoure a na zlatych pieskoch - shopping palace.
Ak myslíš zateplenú bundu a napr. rifle tak tie tam určite nedáš. Aj nejake nohavice podobne napr. Treksportom a Polartecovu bundu tam asi tiez nevmestis. Vsak si to zober do predajne a vyskusaj.
nie nie.. isto nie rifle, to by som si na bajk nikdy neobliekol.. myslel som len nejakú šušťákovú bundu a nohavice tiež len nejaké tenké..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja batoh mam ale potrebujem rezevoár a zistil som ze existuje nieco take takze by som to mohol vyuziť aj v zime. Takze zateplený rezevoár hladám
http://www.treksport.sk/main.php?menuID=batohy&id=11
ďakujem ti za tip! presvedčil si ma a v polovici novembra si ho idem kúpiť.. heh
http://www.exisport.com/sk/index.php?&m ... pid=445380
Kupil som to, lebo som potreboval kratsi ruksak, pod ktorym nosim zavesenu ladvinku Oscar.
Ma to aj vodny vak, ktory vyzera celkom kvalitne, ale zatial som ho nepouzil.
ten ruksak ma uz v originale vodny vak??
ja som kupil v exisporte toto:
http://www.exisport.com/sk/index.php?&msec=747&slist=747,23715,23717&act=pdet&pid=445316
vo vypredaji za 299 sk, je tam 1,5 l vak, ruksak je uplne maly, v podstate staci akurat na ten vak a par drobnosti (doklady. imbusy, kluce, mobil). ale za tu cenu je to myslim ok. maju (mali) ho v exi v bratislave v petrzalskom carrefoure a na zlatych pieskoch - shopping palace.