Každý výrobca má svoje spodné komponenty (citujem "šrot") a svoje kvalitné.
výnímku tvorí asi len FOX, ktorí spodnú kategoriu uplne vynechal ...
Zadelovať všeobecne RST a Sunta do vreca bleeeee, nieje dobrá volba. U sunta sú vinikajúce modely ktoré predčia niekolko násobne drahšie kúsky. V uvedenej cene sa aj tak nedostaneš dalej .... odporučím ti Raidon a ked prídaš tak možno upravený E*****n.
ja tiez uvazujem, ze nabuducu sezonu ked odide XCRka nieco nasetrim, ukecam tatka amam jednoznacneho favorita, co si o tom myslite ?
PS je to uz len predsa E*****N - vzduch, kvalitnejsie vnutro, tento ma este aj dobru povrchovu upravu vonk/vnutornych noh (nwm ktore, uz davnejsie sa o toto nezajimam, ale myslim to co sa zasuva = vnutorne ? ) farba sa mi hodi k biku (GT avalanche 2.0 2008) a celkovo mi to pride vidlica nekde na urovni Tory 302 dokonca vyzsie...
a ja vzduch asi potrebujem, lebo s mijimi 62Kg mi ta XCRka beha tak divne nie malo, ale mohlo by to byt lepsie...
co si o tom myslite ? http://www.koloshop.cz/odpr.--vidlice-mtb-54/sr-suntour-e*****n-rld-odpruzena-vidlice,-model-2009/ v bielej farbe
a dufam ze este do zimi zlacnie lebo sa mi fakt velmi pozdava
nahodou sr suntour su celkom v pohode vidly.... nedavno som kdesi na nete cital ze sr suntour vyraba marzochi..... tak asi niaky v tom roziel nebude....
nahodou sr suntour su celkom v pohode vidly.... nedavno som kdesi na nete cital ze sr suntour vyraba marzochi..... tak asi niaky v tom roziel nebude....
Noo,šak odvtedy tie macochy s kvalitou tak dopadli
No s tymi foxami,to je rpavda no len sr suntour ci su dobre vidli.no nwm,mam dost velke pochybnosti a rst tak isto.A neviem ci je nieco lepsie na XC ako je RS TORA 302 Poplock.Je to vzdych a predsa verim znacke.V tej cenovej kategorii asi nic lepsie nebude.Na www.kolokram.sk ju maju za 132Eur
Suntour a jeho vyššie modely sú na tom veľmi dobre, kvalita materiálov a spracovanie vnútorností je na vysokej úrovni. Tým vidlam chýba už len úprava chodu u Milana (www.tuningtest.cz) a dostaneš veľa muziky za málo peňazí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=137_135&products_id=1062
tu je tora vzduchova
http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=137_135&products_id=2290
ja by som mozno nieco kukol aj v bazare internom
výnímku tvorí asi len FOX, ktorí spodnú kategoriu uplne vynechal ...
Zadelovať všeobecne RST a Sunta do vreca bleeeee, nieje dobrá volba. U sunta sú vinikajúce modely ktoré predčia niekolko násobne drahšie kúsky. V uvedenej cene sa aj tak nedostaneš dalej .... odporučím ti Raidon a ked prídaš tak možno upravený E*****n.
PS je to uz len predsa E*****N - vzduch, kvalitnejsie vnutro, tento ma este aj dobru povrchovu upravu vonk/vnutornych noh (nwm ktore, uz davnejsie sa o toto nezajimam, ale myslim to co sa zasuva = vnutorne ?
a ja vzduch asi potrebujem, lebo s mijimi 62Kg mi ta XCRka beha tak divne
co si o tom myslite ?
http://www.koloshop.cz/odpr.--vidlice-mtb-54/sr-suntour-e*****n-rld-odpruzena-vidlice,-model-2009/ v bielej farbe
a dufam ze este do zimi zlacnie lebo sa mi fakt velmi pozdava
-15% SR SUNTOUR REE015 puzdro Raidon/Epicon RS17
3,39 € -15%
MOC 4 €Noo,šak odvtedy tie macochy s kvalitou tak dopadli