Zdravim .. mam taku otazocku. Cim je najvhodnejsie cistit rafik? po jazde ho pretriem handrou ale zide akurat tak prach a chcel by som tu cistotu doviest k dokonalosti Pocul som ze technicky benzin. Da sa aj tym ?
da sa aj tym technickym benzinom, ale ja to robim normalne JAROU! das si do kibla vodu s jarou a drhnes
Ano tak to robim aj ja ked umyvam bike ale stale na tom rafiku nieco ostane. ale ten benzin som este neskusal task skusim zajtra. Aspon pre ten pocit cistoty kym neprejdem 20m a bude tam aj tak prach
Ja som odporcom mlák. Na žiletke sa mi svojho času stávalo, že keď som zmokol a išiel som potom cez mláky, tak mi do ráfkov natiekla voda a žblnkala tam. Potom vždy dosť dlho trvalo, kým som sa toho zbavil.
no tak to moze robit jak som povedal akurat kolesa menit netreba. sak ked jazdi 1000 tak to asi vecsinu po ceste a to nac sa vypytuje take blbosti jak cim cistit rafik. asi jazdi viac.
no tak to moze robit jak som povedal akurat kolesa menit netreba. sak ked jazdi 1000 tak to asi vecsinu po ceste a to nac sa vypytuje take blbosti jak cim cistit rafik. asi jazdi viac.
Takze nejazdim 1000km rocne ale dost viac a cesty z duse neznasam tak ak nemusim tak sa im aj vyhybam ale v lese atd sa na kolesa nalepi dost sajrajtu a mokrou handrou to neslo dobre dole ale tym technickym to uz ide lepsie. (rafky Mach SID,Vecka Deore,Gumicky BBB trojfarebne)
A hned mam lepsi pocit ze to lepsie brzdi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano tak to robim aj ja ked umyvam bike ale stale na tom rafiku nieco ostane. ale ten benzin som este neskusal task skusim zajtra. Aspon pre ten pocit cistoty kym neprejdem 20m a bude tam aj tak prach
A ked za tie 2 roky najazdi 1000 km?
Takze nejazdim 1000km rocne ale dost viac a cesty z duse neznasam tak ak nemusim tak sa im aj vyhybam ale v lese atd sa na kolesa nalepi dost sajrajtu a mokrou handrou to neslo dobre dole ale tym technickym to uz ide lepsie. (rafky Mach SID,Vecka Deore,Gumicky BBB trojfarebne)
A hned mam lepsi pocit ze to lepsie brzdi