Mám survival 2,3 a možem povedat že nič lepšieho som zatial nemal.
Do blata aj na sneh sú ako stvorené,len horšie je to na asvalte a rýchlejšie sa derú,cena je tiež prijatelná-500sk
Mám Surival 2,3 a odjazdil som na ňom i niekoľko cyklomaratónov. Spokojnosť. Najviac sa mi na ňom páči to, že ho zhodím i nahodím rukou bez akéhokoľvek náradia. Do Prešova v septembri na rýchlu trať som si do predu kúpil Rubenu racing 1.9 , ale ledva som ju nahodil železnými pákami. Zlacnela síce na 350,- vraj výpredaj lebo prehrali súd s Michelinom za ukradnutú vzorku (tak mi to povedal predavač), ale skutočný problém bol asi v tom, že okrem toho že bol tesný bol aj čaptavý. Poraďte mi voľný rýchly plášť 1.9-2 na maratón, ktorý sa dá rýchlo zhodiť i nahodiť a nie je moc drahý. Bol som na piatich maratónoch: na prvých troch som mal defekty, v Bystrici som zablúdil, na poslednom som robil kotrmelce. Ale Surival za to nemôže, je dobrý.
mal som continental vapor 2.1 kevlar a ten možem na maraton len a len doporučiť. teraz jazdím na maxxisoch ignitoroch 2.3 a tie sú perfekté na komfort ale nie na rýchlosť.
Mám Surival 2,3 a odjazdil som na ňom i niekoľko cyklomaratónov. Spokojnosť. Najviac sa mi na ňom páči to, že ho zhodím i nahodím rukou bez akéhokoľvek náradia. Do Prešova v septembri na rýchlu trať som si do predu kúpil Rubenu racing 1.9 , ale ledva som ju nahodil železnými pákami. Zlacnela síce na 350,- vraj výpredaj lebo prehrali súd s Michelinom za ukradnutú vzorku (tak mi to povedal predavač), ale skutočný problém bol asi v tom, že okrem toho že bol tesný bol aj čaptavý. Poraďte mi voľný rýchly plášť 1.9-2 na maratón, ktorý sa dá rýchlo zhodiť i nahodiť a nie je moc drahý. Bol som na piatich maratónoch: na prvých troch som mal defekty, v Bystrici som zablúdil, na poslednom som robil kotrmelce. Ale Surival za to nemôže, je dobrý.
zdravim.defektom sa velmi neubranis.ale mozes skusit dat nejaku DH dusu.alebo ak mas nejaku staru tak ju rozstrihni a daj do plasta.od kedy tak fungujem som defekt nemal, ale je to na ukor vahy.a plast by som kupil asi continental explorer 2.1.ma dobry vzor.ale nasadzuje sa trochu tazsie(s plastovymi pakami bez problemov za par minut).cena je okolo 450- 500sk.
Dík všetkým za rady. S tou rozstrihnutou dušou je to dobrý nápad, nevedel som o tom. Pokiaľ plášť ide nasadiť s plastovými pákami, je to normálka. Na ten Rubena plastové ale nestačia. Surival je v tomto š*****. Test plášťov je vo Vele 7-8/2006. Z tých lacných podľa neho vlastnosťami i váhou dobre vychádza Kenda Karma (2,0 palca, 540 g, 349 Kč, výborné vlastnosti). Ak nemá muchy ako Rubena, je to horúci kandidát. Ten vapor i explorer si budem v obchodoch všímať.
jaro: s pakami bez problemov za par MINUT??? este som nenasadzoval plast dlhsie ako pol minuty...
ale ja som nesikovny.naposledy ked som nasadzoval continental VAPOR tak nasadit islo v pohode ale stale bol nakrivo(akoby bola osmicka).neexistuje na to nejaka finta aby to hned zaskocilo rovno alebo sa s tym treba hrat?
neexistuje na to nejaka finta aby to hned zaskocilo rovno alebo sa s tym treba hrat?
Skus to postupne fukat na max. povoleny tlak. Mozno si to sadne. Potom odpusti na zelany tlak. Skor ako to zacnes fukat, skontroluj, ci mas dobre osadenu a vyrovnanu dusu!
ja ho trochu nafukam, len aby chytil tvar potom s kolesom pobucham po zemi a dofukam a este som nemal problem ze by sa mi niako dokrutil, alebo nesedel tak ako ma...
Pokial nie je taka super pumpa, ktora po dosiahnuti urciteho tlaku nechce dalej fukat, resp. fukam, ale ten vzduch si najde inu cestu Potom pomoze iba kompresor
Pokial nie je taka super pumpa, ktora po dosiahnuti urciteho tlaku nechce dalej fukat, resp. fukam, ale ten vzduch si najde inu cestu Potom pomoze iba kompresor Ale moze to byt aj tym super uzkym ventilom, na ktory nejde ani normalne cerevko( treba nan nasadit take male zeliezko)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do blata aj na sneh sú ako stvorené,len horšie je to na asvalte a rýchlejšie sa derú,cena je tiež prijatelná-500sk
asi tak nejako, za 5 minut dam plaste na kamion a nie na bike... hh
Skus to postupne fukat na max. povoleny tlak. Mozno si to sadne. Potom odpusti na zelany tlak. Skor ako to zacnes fukat, skontroluj, ci mas dobre osadenu a vyrovnanu dusu!
Zdar!