chcem si kupit cyklocomputer, ale neviem ci lepsie bezdrotovy, alebo obycajny, tak do 30eu....mam bajk merridu 50-d, ma odpruzenu prednu vidlicu, tak neviem ci by neprekazal nejak kabel n atej vidlici, kedze sa pohybuje...dakujem
Lubik to su uz len take vymozenosti doby ... ten teplomer nieje nevyhnutny, vyska tak isto ... ten tep dajme tomu ... z mojho hladiska sa jedna len o zbytocne serepeticky, ktore ti kradnu pozornost pocas jazdy tak prvy mesiac ... potom to bude uz len obycajny tachac ... kazdopadne super ak to mate
Ja riesim aktualne jeden blby problem... zase raz som rozoberal bike a zase raz som zabudol ze k tachacu idu aj dake sproste kable ... shit
najhorsie je ze tu nemam letovacku ... tak som rozobral drziak odblankoval trosku viacej kable a omotal som ich zospodu okolo kolajniciek ... snad na to nezabudnem a pri najblizsej prilezitosti to tam naletujem, ale zatial to meria aj takto
chalani je mozne aby sa mi vybili cisto nove baterky, ktore som kupil do tachacu pred mesiacom a pol ? Ci mam hladat zavadu inde. Rezpektive este sa nevybili, este tak slabo zobrazuje. Mam skusit kupit dalsie baterky alebo mam skusit nieco ine ?
najhorsie je ze tu nemam letovacku ... tak som rozobral drziak odblankoval trosku viacej kable a omotal som ich zospodu okolo kolajniciek ... snad na to nezabudnem a pri najblizsej prilezitosti to tam naletujem, ale zatial to meria aj takto
Zdravím plánujem kúpiť nejaký cyklomerač ale vzhľadom na to že sa mi nepáčia rôzne drôtiky chcel by som bezdrôtový mate nejaké skúsenosti s takýmito bezdrôtovými druhmi a ako áno, ktoré by ste odporučili dikes
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja riesim aktualne jeden blby problem... zase raz som rozoberal bike a zase raz som zabudol ze k tachacu idu aj dake sproste kable
presne