ale kupim neboj;) som videl na ceskych e-shopoch,ale tam stoji vela postovne
Na českých e-shopoch väčšinou stoja všetky veci o niekoľko stovák až tisícok menej ako na Slovensku.. (z vlastnej skúsenosti vidla CZ: 9200kč + 300kč poštovné, SK: 20000sk)..
ale kupim neboj;) som videl na ceskych e-shopoch,ale tam stoji vela postovne
Na českých e-shopoch väčšinou stoja všetky veci o niekoľko stovák až tisícok menej ako na Slovensku.. (z vlastnej skúsenosti vidla CZ: 9200kč + 300kč poštovné, SK: 20000sk)..
to brm: neviem či dakine má aj nejakú oem produkciu. inak kamarát akurát ide v Žiline otvárať nový "sklep" s kompletnou kolekciou dakine, môžem sa opýtať či má nejaký lacnejší v ponuke
2billes.. mal si pravdu, nechcem taky "batoh"... a neviem vcom zaparas.... ale vsaq stvrtok prid na thc:D:D
a este otazka... videli ste niekde batoh DK CAMPUS lacnejsie ako 1170,- ?
najlepsie je, ako "nenapadne" tu podaktori upravuju tie prispevky
nejaky problem? som tam len dopisal ze ci neviete nejakly eshop kde predav aju ten batoh.... keby som napisal dalsi prispevok tak ma zdzubes ze som honic prisprevkov, a ked nieco upravim tak som debil lebo som tam nieco dopisal, aby som zbytocne nedoplnal forum ale vsaq nic no
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
otazky? si nejako mimo.
mozme sa stretnut niekedy a uvidime ci aj vtedy budes taky husty...alebo si sa posral co?
no ved ked kupis do tisic, tak asi bez postovneho...a ked kupis v kamennom, tak to bude asi uplne najshitovejsi. ved ako chces
Ja mam tento "city"batoch Dakine z kamenneho obchodu za 3.000...... http://www.boardsports.com/210001.html
to brm: neviem či dakine má aj nejakú oem produkciu.
http://www.xride.cz/vyrobek/?nazev=Go-G ... gorie=1338
postovne je 210 KC(len je otazne kolko je nad 150g)
otazky? si nejako mimo.
mozme sa stretnut niekedy a uvidime ci aj vtedy budes taky husty...alebo si sa posral co?
ejha. este to len vyslo zo ZS a uz je to huste jak neviem co. skoro sme sa tu vsetci dosra.i od strachu. z Billesa
http://www.xride.cz/vyrobek/?nazev=Go-G ... gorie=1338
postovne je 210 KC(len je otazne kolko je nad 150g)
hento je akoze batoh??? to je nepodarena zmutovana ladvinka
ked najdes batoh (t.j. nieco, co vyzera ako quaskov) od Dakine pod 1000(aj s postovnym), tak potom nieco hovor...
a este otazka... videli ste niekde batoh DK CAMPUS lacnejsie ako 1170,- ?