No pareve som chytil defekta. Plz nevim ako to bezi na XC bikoch, ale ked som mal stari bike, tak som mal dusu zaplatanu asi 10x. Na XC oplati sa lepit, bo nevim ci to pak nepusti niekde v terene. Mam teda opravit alebo kupit rovno novu dusu? A ani vymenit neviem, bo nevim ako s kotucovkou, tak si zbehem aj tak do cykla. DIkes
Pri dnesnej generacii sa ani necudujem, "ze pride tatik so synom do servisu opravit defekt". Ved na skolach uz dost davno nie su dielne a ine zaujmove kruzky, kde by decka "aspon pricuchli", ako vyzera kladivo a sroubovak. Ja pozman ludi, ktori si nevedia doma ani vymenit ziarovku A ked mu ukazes lepiacu sadu /krabicku/, tak sa opyta, ze ci su to prezervativy...
1.) dusu ked robis zjazd mat musis (minimalne sadu na lepenie)
2.) cyklista by mal vedet vsetko o svojom bike a dusa by pre neho nemala byt problemom
3.) ked mas v dusi malu dierku nafukaj ju a daj ju do vedra s vodou
4.) mlada generacia nema zaujem o toto pretoze to tatik bud zaplati, alebo ich to vobec nebavi
dostal som defekt pred 2 dnami. rafik bol na galuskovy ventil, a som sa nasral, dal som to prevrtat. Kupil som si dusu 2.1 (continental), a dal som dnu, natiahol som plast.
a teraz problem : plast nesedi primerane. totizto asi na 1/10 obvode po obidvoch stranach na tom istom mieste neprilnie obvodovy drotik plasta ku rafiku, ale ostane tak hlbsie, a nedari sa mi to spravit.
skusal som do toho narvat velke mnozstvo vzduchu, a jedna strana sa takto aj spravila, ale druha je stale tak, a je to dost na nervy, lebo to aj hadze poriadne.
druha vec ze ked dostanem zas defekt ta budem zas musieet fukat do toho 4.5baru jak debil, alebo co s tym mam spravit.
Rozmyslal som ze bud to robi dusa, ale to nie je prilis logicke, alebo to robi ten pasik na ochranu pred niplami, lebo ten bol pri vyvrtavani vybraty, a teraz nesedi tak primerane ako predtym, ale kedze to je tenke, tak neverim ze tomu plastu by to malo vadit.
btw je to Maxxis HR 2.35, a rafik wtb speeddisc trail.
Inak to s tym zjazdarom bolo myslene tak, ze zjazdar by toto urcite mal vedet. Priemerny cyklista by bolo dobre aby to vedel ale zjazdar musi vedet vsetko.
Inak to s tym zjazdarom bolo myslene tak, ze zjazdar by toto urcite mal vedet. Priemerny cyklista by bolo dobre aby to vedel ale zjazdar musi vedet vsetko.
norbi: ja som mal tiez taky problem ale na slickoch...zasiel som na benzinku a kompresorom som ho riadne nafukal a skocil cize len takto to treba riesit
MarcoX: a preco vlastne to zjazdar musi vediet a "priemerny cyklista" nie? a vlastne preco ten kto nezjazduje je len priemerny cyklista? toto by si mi tu mohol prosim objasnit
no dobre tka povim priuemerny cyklista co chodi na nakupim, alebo len tak jazdi... to nemusi vediet ale by bolo dobre aby to vedel. A clovek co uz robi zjazd a ma poriadnu vybavu drahy bike, alebo co robi hocico podobne len nejazdi priemernym stylom by podla mna mal svoj bycikel poznat... do posledneho srobu
no dobre tka povim priuemerny cyklista co chodi na nakupim, alebo len tak jazdi... to nemusi vediet ale by bolo dobre aby to vedel. A clovek co uz robi zjazd a ma poriadnu vybavu drahy bike, alebo co robi hocico podobne len nejazdi priemernym stylom by podla mna mal svoj bycikel poznat... do posledneho srobu
no ked uz sme pri tom tak by som povedal ze bicykel.
skusal som uz, ale zatial sa mi to nepodarilo, mozno kvoli tomu nespravnemu tlaku.
Na to miesto, kde ti nechce vyliezt, strekni aj trochu teflonu a daj mu aspon 4,5-5 baru. Urcite sadne.
Skontroluj ale aj pasku na rafe, ci sedi pekne ako ma.
Ten teflon potom riadne zotri ak mas Vecka.
Na to miesto, kde ti nechce vyliezt, strekni aj trochu teflonu a daj mu aspon 4,5-5 baru. Urcite sadne.
no to som este neskusal, brzdy mam kotucove, takze teflon tam nebude vadit. ale bal som sa donho davat viac ako 4.5baru, aby mi hlava neodletela
na plasti je 2.5-4.5bar napisane, ale urcite to musi zvladnut aj viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2.) cyklista by mal vedet vsetko o svojom bike a dusa by pre neho nemala byt problemom
3.) ked mas v dusi malu dierku nafukaj ju a daj ju do vedra s vodou
4.) mlada generacia nema zaujem o toto pretoze to tatik bud zaplati, alebo ich to vobec nebavi
mam taky cudny problem.
dostal som defekt pred 2 dnami. rafik bol na galuskovy ventil, a som sa nasral, dal som to prevrtat. Kupil som si dusu 2.1 (continental), a dal som dnu, natiahol som plast.
a teraz problem : plast nesedi primerane. totizto asi na 1/10 obvode po obidvoch stranach na tom istom mieste neprilnie obvodovy drotik plasta ku rafiku, ale ostane tak hlbsie, a nedari sa mi to spravit.
skusal som do toho narvat velke mnozstvo vzduchu, a jedna strana sa takto aj spravila, ale druha je stale tak, a je to dost na nervy, lebo to aj hadze poriadne.
druha vec ze ked dostanem zas defekt ta budem zas musieet fukat do toho 4.5baru jak debil, alebo co s tym mam spravit.
Rozmyslal som ze bud to robi dusa, ale to nie je prilis logicke, alebo to robi ten pasik na ochranu pred niplami, lebo ten bol pri vyvrtavani vybraty, a teraz nesedi tak primerane ako predtym, ale kedze to je tenke, tak neverim ze tomu plastu by to malo vadit.
btw je to Maxxis HR 2.35, a rafik wtb speeddisc trail.
kam nato ty chodis ?
skusal som uz, ale zatial sa mi to nepodarilo, mozno kvoli tomu nespravnemu tlaku.
MarcoX: a preco vlastne to zjazdar musi vediet a "priemerny cyklista" nie? a vlastne preco ten kto nezjazduje je len priemerny cyklista? toto by si mi tu mohol prosim objasnit
no to som este neskusal, brzdy mam kotucove, takze teflon tam nebude vadit. ale bal som sa donho davat viac ako 4.5baru, aby mi hlava neodletela
na plasti je 2.5-4.5bar napisane, ale urcite to musi zvladnut aj viac.
tak vyskusam to niekedy, a dam potom vediet. dik