mal som prednu ale klasicky uchytenu o sedlovu trubku, len isla smerom dopredu....boli sme s tym aj v lese ale ziadna divocina....nohy trosku bokom, takze klasicke pedale, ale ma to vyhodu, ze mozes s dietatom komunikovat, takze mate zabavu obaja
mal som prednu ale klasicky uchytenu o sedlovu trubku, len isla smerom dopredu....boli sme s tym aj v lese ale ziadna divocina....nohy trosku bokom, takze klasicke pedale, ale ma to vyhodu, ze mozes s dietatom komunikovat, takze mate zabavu obaja
tak tak preto sa mi to páči a pre mna je to zatial jediná alternativa, kedže tie sedačky na tu tyčku ja nedám, lebo nemám miesto pod sedlovkou..ale interakcia s krpcom je dôležitá ako píšeš a dáku polnu cestu zvladneme
kua chlapi, co mate proti cyklo-vozikom??? Odjazdil som dve deti, kazde od 6mesiacov do 3 rokov, vo voziku dieta sedi, spi, papa, hra sa s plysakmi, cita knihy... v zivote by som dieta netyral v sedacke... len sa pytam, nerypem...
vozík je super, odvozili sme 2 deti, onedlho pojde do sveta.... nech sa vozia dalšie decká, treba ale HT rám, ideálne hlinikáč....karbon tahanie zadnej stavby nemá rád.
Cyklovozík by som riešil hneď, avšak po cestách by som to nikdy neriskoval s krpcom. Nemám krpca na dohľad pokial by som bol sám, nie vždy bajkujeme so ženou spolu. Ja by som vozík bral všetkými desiatimi, ale myslím, že tá sedačka na trochu vozenia neublíži deťom V prípade že by boli všade cyklotrasy ako napr. CZ a pod. tak by som do toho šiel, ale tak to nie bohužial a každý si o mne môže myslieť čo chce, že mám paranoje, alebo čo
moja skusenost ohladom bezpecnosti (a mal som aj sedacku na skusku) - vozik s farebnou vlajockou putal omnoho vacsiu pozornost vodicov, takze ma obchadzali vzdy s vacsim respektom, ako len samotneho cyklistu (kedze sedacku s dietatom je tazsie vidno), nasledne vozik tvori pevnu klietku a dieta je priputane pat-bodovym systemom, takze aj v pripade kolizie-stretu dopadne dieta jednoznacne lepsie, ako pri strete a pade v sedacke vysoko umiesnenej...
no a o stabilite jazdy so sedackou vs. s vozikom vobec nediskutujem, ked sa nahodou v zjazde dieta zacne v sedacke trepat, pripadne chyti rapel...
no a uplne najlepsie, ked nahodou v sedacke dieta zaspi (co sa stane na 100%), hlava s prilbou odkvacne nabok... kamos sice lepil prilbu o sedacku kobercovou paskou, no neviem, ci by som toto odporucal...
VIdím, že máš s tým skúsenosti, ale idem do sedačky a keď mi tieto tvoje pravdívé argumenty uverí manželka tak objednám aj vozík...Samozrejme máš pravdu, ale ja si chcem užiť s krpcom doliny a nejaké polné cesty, takže zjazdy nemám v pláne Vo všetkom máš pravdu samozrejme plne súhlasím.....
Ono to je dosť zložité. V ČR majú cyklovozíky zákaz mimo cyklociest, lebo dieťa je presne vo výške nárazníku, čiže je jasné že pri každom kontakte s autom je najzraniteľnejšie.
Ono to je dosť zložité. V ČR majú cyklovozíky zákaz mimo cyklociest, lebo dieťa je presne vo výške nárazníku, čiže je jasné že pri každom kontakte s autom je najzraniteľnejšie.
Plus ďalšie rizika, ale to je na každého prioritach
Rakineki Aj si kupil tu shotgun sedacku ? Maleho (ide mat 2 roky) vozim obcas len zo srandy v predu (s prilbou ale sedi na rame) a strasne sa mu to paci. Mat ho v zadu mi pride nuda, byt vpredu ho to bavi. A viem sa s nim rozpravat, atd. Na tejto sedacke by som mu mohol ukazat aj lesne cesty (nechcem pisat "traily" lebo samozrejme zjazd s nim nepojdem )
edit: Som si v noci pozrel na nu recenzie, vyzera to fakt dobre. Kupil som si ju, uvidime ako sa bude synovi pacit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
My sme mali takúto vpredu na bežnom mestskom biku a bolo to otravné.
bombtrack mal podobnú aj vpredu a myslím, že s tým nemal problém, ale traily s tým asi moc nejazdil
na traily potom objednám inú sedačku ak ho to bude baviť tak ako mňa
Prekážať to asi bude, ale možno nie až tak, keďže som vyšší
tak tak preto sa mi to páči a pre mna je to zatial jediná alternativa, kedže tie sedačky na tu tyčku ja nedám, lebo nemám miesto pod sedlovkou..ale interakcia s krpcom je dôležitá ako píšeš a dáku polnu cestu zvladneme
no a o stabilite jazdy so sedackou vs. s vozikom vobec nediskutujem, ked sa nahodou v zjazde dieta zacne v sedacke trepat, pripadne chyti rapel...
no a uplne najlepsie, ked nahodou v sedacke dieta zaspi (co sa stane na 100%), hlava s prilbou odkvacne nabok... kamos sice lepil prilbu o sedacku kobercovou paskou, no neviem, ci by som toto odporucal...
Plus ďalšie rizika, ale to je na každého prioritach
toto platilo do roku 2012... existuje novela?
Presne je to o tom ako sa človek rozhodne...keď sme pri vozíkoch dali by sa niekde aj požičať na test či? Ak viete o takej možnosti.
edit: Som si v noci pozrel na nu recenzie, vyzera to fakt dobre. Kupil som si ju, uvidime ako sa bude synovi pacit.