Ludia po rokoch jazdenia a pouzivania beznych shimano veci deore xt alebo saint som dostal na kupenom biku sram je tam gx seria ale radenie je lacnejsia verzia a teraz premyslam ci kupit gx ktomu(premivejsie prevedenie) alevo x01. ma to niekto realne doma alebo to videl? nemam stym skusenost a ked mam vsetko gx skusil by som aj radenie da nech to pasuje ku gx serii albo x01 bol moj sen ked som bol este student. aky rozdiel bude x01 vs gx? a ktora znacka ma co lepsie? je tam realny rozdiel? ja som miloval seriu saint ale uz nemam dh ale endure tak saint tam nepasuje
matko001 no na nemeckom eshope je tam ta cena velmi podobna na bike discount pozri si to alebo spravim screen a hodim to sem preto nad tym premyslam
zihadlo 5 realne to funguje? Ja som zasa chalan co ma rad take tie veci zoradene ako sa patri teda nikdy by som nedal makita baterku na dewalt a poodobne ?
zihadlo 5 Ahoj, bude teda fungovať GX prehadzovač a radenie XT? Toto ma zaujíma, lebo pri páčkach SRAM(mám GX) môžem radiť iba palcom, ale Shimano radí palcom smerom hore a ukazovákom dolu, čo sa mi zdá lepšie a bol som na to zvyknutý.
MartiSK Za cenu x01 páčky si kúpiš prehazku a radenie Shimano. A bude ti to na sramáckej kazete aj so sram reťazou radiť úplne na 100%. Vymenené na viacerých bikoch. A pôvodné sramy ešte predáš.
zihadlo 5 Ahoj, bude teda fungovať GX prehadzovač a radenie XT? Toto ma zaujíma, lebo pri páčkach SRAM(mám GX) môžem radiť iba palcom, ale Shimano radí palcom smerom hore a ukazovákom dolu, čo sa mi zdá lepšie a bol som na to zvyknutý.
Ano funguje to pri 12sp systemoch.
Roky jazdim xtr radenie s X01 šaltrom 12sp
Ludia po rokoch jazdenia a pouzivania beznych shimano veci deore xt alebo saint som dostal na kupenom biku sram je tam gx seria ale radenie je lacnejsia verzia a teraz premyslam ci kupit gx ktomu(premivejsie prevedenie) alevo x01. ma to niekto realne doma alebo to videl? nemam stym skusenost a ked mam vsetko gx skusil by som aj radenie da nech to pasuje ku gx serii albo x01 bol moj sen ked som bol este student. aky rozdiel bude x01 vs gx? a ktora znacka ma co lepsie? je tam realny rozdiel? ja som miloval seriu saint ale uz nemam dh ale endure tak saint tam nepasuje
na jednom bajku mam GX a na druhom X01. Obe funguju dobre a rozdiel citim hlavne, ked presadnem z x01 na GX. Radi to tak "plastovejsie" packa ma dlhsi chod, mam pocit. ze je dlhsi aj volny tah kym packa zacne zaberat. Ale radi to dobre. Potom po presadnuti na x01 radim aj ked nieje treba, je to radost ako to cvaka. Ale za 100€ navyse to asi nestoji. Moj pocit moze robit aj to, ze aj v prehadzovacke je rozdiel GX a X01.
pol poslem ti do sukromky foto co je v nemecku v ponuke a nieco si objednam si to skusim potunit za salter zasa nedam take peachy ale paci sa mi na x01 ta spodna packa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zihadlo 5 realne to funguje? Ja som zasa chalan co ma rad take tie veci zoradene ako sa patri teda nikdy by som nedal makita baterku na dewalt a poodobne ?
ved to mozes aj na Shimano. ja tak radim na XT uz roky. Malokedy pouzivam ukazovak (na potiahnutie packy), na 99% zatlacim palcom aj smerom dole.
Ano funguje to pri 12sp systemoch.
Roky jazdim xtr radenie s X01 šaltrom 12sp
na jednom bajku mam GX a na druhom X01. Obe funguju dobre a rozdiel citim hlavne, ked presadnem z x01 na GX. Radi to tak "plastovejsie" packa ma dlhsi chod, mam pocit. ze je dlhsi aj volny tah kym packa zacne zaberat. Ale radi to dobre. Potom po presadnuti na x01 radim aj ked nieje treba, je to radost ako to cvaka. Ale za 100€ navyse to asi nestoji. Moj pocit moze robit aj to, ze aj v prehadzovacke je rozdiel GX a X01.