to len tak pre info(north shore=NS)
ty si ale genius
hej ja som.. len nechcem aby niekto vedel zle veci
ty si ale genius
ale myslim ze budu dobre co som sa vozil po byte
tak dobre som sa už dávno nezasmial
to je vazne objektivny dlhodoby test
co ty vies mozno ma v izbe nordshorovu drahu
to je vazne objektivny dlhodoby test
ale myslim ze budu dobre co som sa vozil po byte
alebo si si len zvikol na 9-ny a nevies co je dobre
Ked uz hovoris o tej cene, tak potom hope mono mini by bola najhorsia brzda lebo za tu cenu ponuka mizerny vykon...
Z tych co si spominal su Sainty a K18 su lepsie..je to tak.
Chcel som len poradit, lebo skutocne som mal takito problem pri rozhodovani ked som kupoval coileru a co by som dal za to, keby mi vtedy niekto povedal: pocuvaj krtko, vymen si rovno v predajni brzdy za napr. za juicy5, vidlicu za Z1 aj plaste lebo nemaju zosilnene boky..; takto som na vsetko musel prist sam a stalo ma to omnoho viac penazi ako keby som to riesil hned.
ohladom tych brzd, je dost moderne na nich nadavat teraz, ja som tiez nebol spokojny s ich vykonom ked som mal 160mm kotuc, ale namiesto kupy inych brzd som ich skusil vyladit a brzdia uz velmi dobre. A ver tomu ,ze nekecam do vetra, mam moznost porovnania s kopou inych brzd..
oro puro, magura gustav, code..jasne a este mono m6 a pod.
2.) Nechapem, o co tu ide. Namiesto toho, aby ste povedali nieco k teme sa zmozete len na detske hlasky ako - aaaa, si king krtek a podobne sracky. Asi na tomto fore nie ste zviknuti na nejake obsiahlejsie odpovede ktore spadaju do temy
3.) hayes nine je podpriemerna brzda, myslim, ze nadpriemernymi brzdami sa mozu nazyvat - oro puro, magura gustav, code..
jj, sladky zivot krtka....