Len mi ide o názor a skúsenosti s touto vidlou. Idem kupovať bike COILER KONA a je na ňom táto vidla, kedže začínam s takým dačím ako je FR/enduro >> stačí na začiatok?, nechce sa mi investovať do novej momentálne, možno o rok, 2. Thank´x za rady
Ale viac ma zaujima ten hodinovy zjazd z Volovca, vies mi to podrobnejsie opisat? Ja na mape neviem najst ani ten Volovec(iba volovske vrchy), v lete by som to urcite siel prejst. Vidim tam len nejaky Zlaty stol, Vtaci vrch , Lastovici vrch ale ziadny volovec alebo Major...
Diky katko, raz ti spravim dobru foto na maratone:>>> Ale este stale neviem ktorym smerom je ten dlhy zjazd ze sa dostanes prakticky az na uroven mora ; ) kedze prevysenie ma byt 1300m..
1.) nespravne som sa vyjadril, nie prevysenie 1300 ale nadmorska vyska 1300m.n.m Volovec sa da zist aj za 10min, zalezi to od toho, kade sa vyberies. Pokial to tam nepoznas, nenajdes dobry zjazd. A dostat sa tam da - Roznava-cucma kupele-gulyapalag-chata volovec-volovec velka skala (okolo 1300m.n.m) Mi chodievame jazdit - velka skala-mala skala- krizavatka na major-major-cucma. Nie je to vsak intenzivne, na 2 miestach treba tlacit.
2.) Nechapem, o co tu ide. Namiesto toho, aby ste povedali nieco k teme sa zmozete len na detske hlasky ako - aaaa, si king krtek a podobne sracky. Asi na tomto fore nie ste zviknuti na nejake obsiahlejsie odpovede ktore spadaju do temy Asi budem musiet sa naucit vypisovat odpovede typu: "jj; si king; hayes nine je the best; mas eso" aby som spadal do partie a moje odpovede mali aspon nejaky zmysel" Srdecne vam vsetkym gratulujem, to vi ste skutocni kingovia.
3.) hayes nine je podpriemerna brzda, myslim, ze nadpriemernymi brzdami sa mozu nazyvat - oro puro, magura gustav, code..
krtek, si jeden z mala novych tu na fore co aj nieco konstruktivne napise, tak sa hned neurazaj , asi si to len zle pochopil..
ohladom tych brzd, je dost moderne na nich nadavat teraz, ja som tiez nebol spokojny s ich vykonom ked som mal 160mm kotuc, ale namiesto kupy inych brzd som ich skusil vyladit a brzdia uz velmi dobre. A ver tomu ,ze nekecam do vetra, mam moznost porovnania s kopou inych brzd..
oro puro, magura gustav, code..jasne a este mono m6 a pod. ale to su top end produkty za ine peniaze...treba porovnavat porovnatelne - hfx9 s juicy 5, saintom, k18, lx, xt . . .
ja som nine neporovnaval s gustavom, code alebo s oro puro, len som povedal, ze toto su nadpriemerne brzdy, nie nine. Sam si sa sekol, ked si napisal ze ich treba porovnavat s juicy5, saintom, k18 preto ze prave tieto brzdy su v rovnakej cenovej kategorii a pritom su neporovnatelne s nine. Ked ludia nadavaju na nine tak opodstatnene. Keby stali 2500Sk a nie 5000 tak verim tomu, ze by na nich nikto nic zle nepovedal. Netvrdim ani, ze je nejazditelna ale kazdy musi uznat, ze vo svojej kategorii v porovnani s napr. vyssie uvedenymi brzdami je najhorsia.
Chcel som len poradit, lebo skutocne som mal takito problem pri rozhodovani ked som kupoval coileru a co by som dal za to, keby mi vtedy niekto povedal: pocuvaj krtko, vymen si rovno v predajni brzdy za napr. za juicy5, vidlicu za Z1 aj plaste lebo nemaju zosilnene boky..; takto som na vsetko musel prist sam a stalo ma to omnoho viac penazi ako keby som to riesil hned.
Mas inu skusenost ako ja, to je v poriadku - ja hovorim, ze juicy 5 je s nimi plne porovnatelna ale napr. taka lx je horsia, xtr je horsia...a juicy 7 ktoru som jazdil je tiez horsia, mozno chybny kus. Takisto je slabsia aj hope mono mini a mono m4...neviem ale zda sa mi to priliz vela nahod.
Ked uz hovoris o tej cene, tak potom hope mono mini by bola najhorsia brzda lebo za tu cenu ponuka mizerny vykon...
Z tych co si spominal su Sainty a K18 su lepsie..je to tak.
Nepredstavitelne co? Asi mam uber HFX9...ine hfx som dlhsie neskusal a vzdy sa jedna o porovnanie mojich hfx9 s inymy brzdami. Takze mozno je to fakt jediny "povedeny kousek"..
Nepredstavitelne co? Asi mam uber HFX9...ine hfx som dlhsie neskusal a vzdy sa jedna o porovnanie mojich hfx9 s inymy brzdami. Takze mozno je to fakt jediny "povedeny kousek"..
alebo si si len zvikol na 9-ny a nevies co je dobre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dijck som sa za teba posnažil
jj, sladky zivot krtka....
2.) Nechapem, o co tu ide. Namiesto toho, aby ste povedali nieco k teme sa zmozete len na detske hlasky ako - aaaa, si king krtek a podobne sracky. Asi na tomto fore nie ste zviknuti na nejake obsiahlejsie odpovede ktore spadaju do temy
3.) hayes nine je podpriemerna brzda, myslim, ze nadpriemernymi brzdami sa mozu nazyvat - oro puro, magura gustav, code..
ohladom tych brzd, je dost moderne na nich nadavat teraz, ja som tiez nebol spokojny s ich vykonom ked som mal 160mm kotuc, ale namiesto kupy inych brzd som ich skusil vyladit a brzdia uz velmi dobre. A ver tomu ,ze nekecam do vetra, mam moznost porovnania s kopou inych brzd..
oro puro, magura gustav, code..jasne a este mono m6 a pod.
Chcel som len poradit, lebo skutocne som mal takito problem pri rozhodovani ked som kupoval coileru a co by som dal za to, keby mi vtedy niekto povedal: pocuvaj krtko, vymen si rovno v predajni brzdy za napr. za juicy5, vidlicu za Z1 aj plaste lebo nemaju zosilnene boky..; takto som na vsetko musel prist sam a stalo ma to omnoho viac penazi ako keby som to riesil hned.
Ked uz hovoris o tej cene, tak potom hope mono mini by bola najhorsia brzda lebo za tu cenu ponuka mizerny vykon...
Z tych co si spominal su Sainty a K18 su lepsie..je to tak.
alebo si si len zvikol na 9-ny a nevies co je dobre
ale myslim ze budu dobre co som sa vozil po byte
to je vazne objektivny dlhodoby test
to je vazne objektivny dlhodoby test
co ty vies mozno ma v izbe nordshorovu drahu
ale myslim ze budu dobre co som sa vozil po byte
tak dobre som sa už dávno nezasmial