Caute. Skusal ste niekto teleskop DT Swiss? Sice mam 100g pevnu sedlovku (mozem ju vratit) no stale mi tento teleskop vrta hlavou. Popravde v zjazde mam s pevnou sedlovkou troska problem, hlavne v rozbitom terene. Otazka znie ci tych 60mm postaci na HT... Samozrejme dalsie je narast hmotnosti bajku o cca 350g... Vas nazor?
Ahoj backyfx, kúpil a pojazdil si nakoniec danú sedlovku? Aké boli tvoje pocity? Alebo má s ňou niekto skúsenosti?
Momentálne je daná sedlovka za rozumnú cenu na bike-discount a dosť o nej uvažujem https://www.bike-discount.de/en/dt-swiss-d-232-vario-seat-post-with-l1-trigger-clamp
Rovnako sa ale obávam nižšieho zdvihu. Doteraz som žiadnu teleskopku nejazdil, pred zjazdom si sedlo nižšie nedávam (ani som nikdy nedával). Za sedlo sa nejakým spôsobom viem posunúť, ale v niektorých úsekoch to nie je pohodlné. Maratóny nejazdím, väčšinou sa kochám krajinou. Bolo by to na bike v podpise (Orbea Alma). Ak by mal niekto tip na niečo s vyšším zdvihom v podobnej cene, sem s ním.
Ďakujem B.
Ahoj. Nakoniec som tu sedlovku nekupil a siel do vacsieho zdvihu( 100mm)...
Skúšal niekto tu DT Swiss D232 One Carbon??? Tiež som na vazkach, traily nejazdim, lesné cesty a sem tam nejaký náročnejší terén. Tých 6cm zdvih postačí??? Jazdím na XC 900 carbon z dekacu. Ďakujem
Caute, tak po nekonecnych rozhodovaniach som sa rozhodol pre DT Swiss D232 one Carbon. Jazdim prevazne CrossCountry, ziadne traily ani velmi narocne technicke useky. Sedlovka je absolutne v pohode, 6cm zdvih osobne bohato staci. Kebyze mam vacsi zdvih uz by som mal sedanu moc nizko a bolo by to pre mna nekomfortne. Meriam 183cm mam XC 900 carbon z dekacu L ram. Najazdenych mam zatial len par desiatok km, ale mozem hned povedat, ze jazdy nabrali novy smer s touto teleskopkou. Nebojte sa a chodte do tejto skvelej teleskopky, na CrossCountry jazdenie bohate staci, navyse je ultra lahka, v baleni je hned aj packa na riadidla, karbonova pasta, je tam vsetko pre okamzitu instalaciu, nic nemusite dokupovat. Navyse packa na riadidla je urcena na instalaciu na lavu stranu, ale mozete je bez problemov nainstalovat aj na pravo, ked vam nepasuje na lavu stranu riadidie ako mne. Za mna zatial spokojnost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Momentálne je daná sedlovka za rozumnú cenu na bike-discount a dosť o nej uvažujem https://www.bike-discount.de/en/dt-swiss-d-232-vario-seat-post-with-l1-trigger-clamp
Rovnako sa ale obávam nižšieho zdvihu. Doteraz som žiadnu teleskopku nejazdil, pred zjazdom si sedlo nižšie nedávam (ani som nikdy nedával). Za sedlo sa nejakým spôsobom viem posunúť, ale v niektorých úsekoch to nie je pohodlné. Maratóny nejazdím, väčšinou sa kochám krajinou. Bolo by to na bike v podpise (Orbea Alma). Ak by mal niekto tip na niečo s vyšším zdvihom v podobnej cene, sem s ním.
Ďakujem B.
Ahoj. Nakoniec som tu sedlovku nekupil a siel do vacsieho zdvihu( 100mm)...
neviem či o tom vieš ale sedlo sa nedáva dole na to aby si na ňom sedel, ale aby ti "nezavadzalo" v technických úsekoch