momentalne sa nachadzaju v inzeratoch dvaja kandidati na novu vidlicu takze mam 3 moznosti:
1) Fox 36 Van R 160mm rocnik 07
2) Marzocchi 66 SL 150/170mm (tiez asi 07)
3) pockaj, bude nieco lepsie
Bike je Specialized Enduro 2006 150mm zdvih. Ktoru by ste odporucali? Foxa ma zevraj maly vakel, je to ale zrejme bezne podla toho co citam a 66ka neviem ako na tom je, vzduchu sa nebojim, a dokonca by som si ju asi mohol aj vyskusat kezde som tiez z BA. Momentalne mam Z1 Sport a nie je to boh vie co.
Alebo by som mal pockat na nejake lepsie varianty?
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44
Z týchto dvoch by som preferoval Van-a samozrejme nemusí vyhovovať každému, no pred kúpou by som si ho pekne prezrel jeho stav a chod. Predsa je to ročník 2007 a nevieš ako bola vidla jazdená.
ale no tak. snad si nekupis vidlicu s vaklom. A je uplne jedno co ti kto hovori ze to je bezne.
Nie nie je to bezne. Mal som tri Foxy 36 a ziadna vakel nemala.
Takze len ty pekne pockaj este...
Co Durolux z tuning-testu?
z tuning-testu je potom aj RST Storm Air údajne dobrá
Nad ponukou z TT budem este rozmyslat no neviem, ci su RST a Suntour po pevnostnej stranke, nie po funkcnej, na tom az tak dobre, hlavne co sa tyka spoj korunka-stlpik, toho sa bojim najviac, uz som jednu vidlicu tak odpalil a to mala 100mm zdvihu a nie 160+.
momentalne sa nachadzaju v inzeratoch dvaja kandidati na novu vidlicu takze mam 3 moznosti:
1) Fox 36 Van R 160mm rocnik 07
2) Marzocchi 66 SL 150/170mm (tiez asi 07)
3) pockaj, bude nieco lepsie
Bike je Specialized Enduro 2006 150mm zdvih. Ktoru by ste odporucali? Foxa ma zevraj maly vakel, je to ale zrejme bezne podla toho co citam a 66ka neviem ako na tom je, vzduchu sa nebojim, a dokonca by som si ju asi mohol aj vyskusat kezde som tiez z BA. Momentalne mam Z1 Sport a nie je to boh vie co.
Alebo by som mal pockat na nejake lepsie varianty?
zisti si, kolko stoji vymena puzdier na tej foxke (predpokladam do 100e), pripocitaj k predajnej cene a rozhodni sa. ine ani neries. Rocnik 2007 ma najlepsi chod. 66 je tazka ako svina a tymto si nie som isty, ale stare 66 boli dost vysoke, takze aby ti nezhyzdila geometriu
ebay si prekutral?
Inak to vyzera paradne
edit: ta moja je tusim 2007 Z1 RC2, tusim nejaka oem verzia, alebo co. Z1 RC2 ETA Anniversary som chcel, ale nejak to nevyslo