Potreboval by som vedet kt vidla by bola najidealnejsia resp. kt bude najlepsie zehlit
X2: Je z TT cize by bala byt perfektne nastavena ..cena 223€
X1: To iste + HS kompresia (Co to znamena ? ) ..cena 263€
Reba : Nizsia hmotnost + Dual air ..cena 290€
Len dufam ze ma tu neukamenujete
Najsirsie moznosti nastavenia bude mat zrejme ta Reba, kedze si ju budes moct maximalne prisposobit na seba. Kedze by si ale bral E*****n z TT, tak by si to tiez mal na seba prisposobene rovnako, ak nie lepsie. Ja mam E*****na z TT len tyzden (rocnik 2011), ale oproti Duru, co som mal, je to v citlivosti nebe a dudy. Novsi by mal byt vraj este citlivejsi, kedze ma iny tlmic a aj nejake novsie gufera. Je na tebe, ci si ochotny dat 40€ navyse za tu kompresiu, alebo nie. Tiez to mozes brat aj tak, ze na RS su dostupnejsie nahradne diely v pripade servisu.
keby si mal rozobraty epikon a rebu hned pochopis
system tlmenia u santuru a motion control je uplne inde
hovorte si co chcete... citlivost je rovnaka... u santuru TT je na pevno(negat pruzinka) u reby si ju moze menit tlakom komory... vecsia variabilita nastaveni
http://www.kupkolo.cz/rock-shox-reba-rl-disc-poploc-2012_z91077/
Za takú cenu by som e*****ny neriešil. Nič proti e*****nu-je to tiež dobrá vidlica ale reba je reba. Koniec koncov ako písal zihadlo5 "santour bude vždy len santour".
system tlmenia u santuru a motion control je uplne inde
hovorte si co chcete... citlivost je rovnaka... u santuru TT je na pevno(negat pruzinka) u reby si ju moze menit tlakom komory... vecsia variabilita nastaveni
Ale aj rozdiel skoro 100€ (podľa ročníka a akcie) a ak niekto dáva do výberu E*****na, ide mu dosť o cenu (inak prečo by nad ním uvažoval?). Ja kupovať vidlu teraz, tak jednoznačne E*****na, bo ak mi nájdeš lepšiu vidlu do 200€, tak sem s ňou
"santour bude vždy len santour" to ako by som počúval zarytých jabĺčkarov
Och sorry nevsimol som si
Este ma napadlo pockat si a kukat den co den do bazaru ...aj tak cele dni nic nerobim len som tu
A rebu ked tak zo SC
alebo teraz je u nas foxa od mareka nova
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-vidlice/159082/fox-alps-2011-skoro-nova-vyborna-cena-.html
kludne si kup santur... ja urcite nie...pretoze to bola vzdy lacna nechodiaca vidlica..a vyrobca len okukal cosi od marzochy, ked sa u nich vyrabali v 2007r a stali za prt
kludne si kup santur... ja urcite nie...pretoze to bola vzdy lacna nechodiaca vidlica..a vyrobca len okukal cosi od marzochy, ked sa u nich vyrabali v 2007r a stali za prt
Ale už je rok 2012 a ak odstrániš pár nedostatkov pomocou TT, tak za 200€ máš ***** vidlu, ktorá veľmi nezaostáva za ***** RS a Fox v cene 300 a viac. Ja si budem obhajovať aj svoju Toru, bo chodí naozaj pekne
o hmotnosti radsej ani nepisem
EDIT: a čo hmotnosť? Nechápem?
za 2kila by som radsej kupil jazdenku ako epikona
Preco taka averzia na e*****na z TT? jazdil si a sklamal ta? Alebo preco?
Jazdim cca mesiac e*****n X1 TT a nemozem povedat krive slovo.
Nepopieram, ze reba je hviezda, ale pre bezneho hobby jazdca je aj x2 TT svela volba, ostanu mu z rozdielu peniazky na vylepsienie dalich komponentov a na bublifuk.
Ja som na X1(TT) presiel z NEvidli gili. Jazdenie sa mi od vtedy ovela viac paci, a pacilo by sa mi urcite rovnako s rebou - ale takto mam rozdiel vo vrecku a viem ho pouzit dalej.
Myslim si, ze pre bezneho cloveka co jazdi hobby a pre radost uplne postacuje X2 tt
A kto chce z vidli vytazit maximum a vie sa s tym pohrat a nastavit tak tomu sadne reba ako zadok na šerbeľ.