Ahojte, pozeral som nejake vhodne gripy na XC a narazil som na http://www.esigrips.com, vraj velmi oblubene medzi pretekarmi. Mate s tym niekto nejake skusenosti? Maju iba 50g (racer's edge) resp. 60g (chunky). Dik.
vozí ich tu kopec ludí.. váha cca sedí a držia sa výborne a fakt nešmýkajú ani spotené ruky.. jazdenie bez rukavíc nieje problém, akurát farebné sa celkom špinia
so smykanim bez rukavic mam opacnu skusenost. hned po prvom vyjazde som zacal nosit rukavice, lebo spotene ruky sa mi na tych gripoch smykali. dovtedy som vozil kratsie penove ku gripshiftom.
No super, diky pekne. Som netusil, ze tolko z Vas ich pouziva. Pomaly si chystam veci na novy bajk, ktory mi dojde na jar, takze mam este par mesiacov cas Este by som potreboval Crank Brothers Egg Beaters 11 za nejaku rozumnu cenu, takze ked viete poradit, tak vam budem vdacny
na ebay.com je toho plno, len si daj pozor na poštovné.. Niektorý blázni v štátoch chcú 45USD iba z poštovné.. ale nájdu sa aj predajcovia čo ti po pošlú za normálny peniaz. Crank Brothers Egg Beaters 11 sú pomerne drahé, tak si daj pozor, aby si aj s poštovným neprekročil hranicu 150EUR (vrátane poštovného) pre platenie colného dlhu
Diky za rady. Nasiel som na ebay shop, ktory shipuje Crank Bros z Luxemburska s postovnym free, takze odpada aj clo aj slovenske DPH. Uz som to objednal
dnes som nahadzoval Chunky, bal som sa ze dolamem karbonove rajdy..
najprv som pouzil alkohol, islo to ztuha, tlacit a neustale otacat, poslednych par mm som uz nedal, na dalsi som skusil lak na vlasy, 2-3cm fajn, potom zase ztuha, v 1/2 zacal uz asi lak schnut a lepit, uplne zle, doslova mozole na rukach, pol centy ku koncu sa to uz nepohlo, dole sa to bude dat uz len rozrezanim..
(rajdy easton haven)
Mne sa najviac osvedčila okena, treba ňou "namazať" vnútro gripu aj rajdy a potom rýchlo začať nasúvať grip. Treba pracovať rýchlo, lebo tá okena veľmi rýchlo schne.
Väčšinou vydrží tak do polovice nasadenia gripu a ďalej ani bohovi. Vtedy treba pod grip vopchať malý inbusový kľúč alebo skrutkovač (opatrne, nech sa nepoškodia rajdy) a injekčnou striekačkou vstreknúť ďalšiu dávku okeny, ideálne na dvoch miestach, a potom to už ide ľahko až do konca.
daval som ich na riaditka niekolkokrat. Aj na duralove aj na karbonove. Len som do gripov nastriekal izopropylalkohol (kludne aj viac, aby stekal) a hned som nasadil. Pokial je grip mokry z vnutra tak to ide uplne lahucko a je aj dost casu na spravne natocenie. V pripade izopropylu sa netreba bat, ten rychlo "uschne" a potom to uz drzi paradne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-gripy-esi-chunky/3701
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-gripy-esi-chunky/3701
TruckerCo - cca 15,50 € s postovnym
Suncycle - 21 € s postovnym
Takze ak ich nepotrebujes mat doma o 2 dni...
pracuje sa na tom aby sa naslo
najprv som pouzil alkohol, islo to ztuha, tlacit a neustale otacat, poslednych par mm som uz nedal, na dalsi som skusil lak na vlasy, 2-3cm fajn, potom zase ztuha, v 1/2 zacal uz asi lak schnut a lepit, uplne zle, doslova mozole na rukach, pol centy ku koncu sa to uz nepohlo, dole sa to bude dat uz len rozrezanim..
(rajdy easton haven)
Väčšinou vydrží tak do polovice nasadenia gripu a ďalej ani bohovi. Vtedy treba pod grip vopchať malý inbusový kľúč alebo skrutkovač (opatrne, nech sa nepoškodia rajdy) a injekčnou striekačkou vstreknúť ďalšiu dávku okeny, ideálne na dvoch miestach, a potom to už ide ľahko až do konca.