no tak ja zacinam jazdit dh mam marazochhi dropp off 3 160mm ale potrebujem nieco zo zdvihom tak 140mm mensi zdvih uz nechcem a chcem aby to vydrzalo medium dh aspon ak tieto vidly niesu na dh tak ake? myslim na ht...
aha ale ja mam marazochhi dropp off 3 160mm tam mam pevnu osku nie?
no tak este raz:
v prvom rade, co keby si si na nete zistil co je pevna osa? (mimochodom, na tych 2 obrazkoch to je vidno, takze uloha: najdi rozdiel okrem farby a tvaru vidly) ... no predpokladam, ze na 160mm asi nevozis rychlopupinak...
dalej ako pisal Marvin, nie je to len o naboji, ale o viacerych suciastkach, ktore ta vyjdu mozno dalsich 50-100e
a uz som ti pisal aj v maili, ze na oficialnych strankach tychto vidlic mas urcenie: TEDA AM/XC co sa tyka Fox, PIKE je(bol) cistokrvny AM/EN (aspon podla mojich info)
lenze vela krat sa stava, ze chalani jazdia aj HT-DH na RST, a ini na tazkych FR vidlach jazdia pohodove AM, takze skus si definovat co jazdis TY ... hoc ked ides do mensieho zdvihu tak to asi taky hardcore nebude...
to andrej25: cisla oznacuju seriove typy, to zn. ze 351 bola nizsia verzia ako 426 (konkretne 351 nemala floodgate). teraz uz RS pouziva takisto pismena ako R,RL, WC ...
a ja zacinam jazdit dh a idem preto do mensieho zvihu lebo rám vydrzi ze vraj do 150mm tak chcem dat pre istotu 140mm ale aj ked zacinam jazdit dh tak nechem taku vidlicu s ktorou sa moze jazdit len na take lajt dh...ale dvojkorunku nechcem poradte mi teda nejaku na dh ked tieto vidlice niesu na dh---
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je moja vidla, a na DH je to riadna sprostost ako Kubad pisal, Fox som jazdil na XC a lahsi AM, teraz mam AM universal a na nom prave PIKE
náboj + špice + zapletenie, a na DH asi aj iný ráfik a gumu
no tak este raz:
v prvom rade, co keby si si na nete zistil co je pevna osa? (mimochodom, na tych 2 obrazkoch to je vidno, takze uloha: najdi rozdiel okrem farby a tvaru vidly) ... no predpokladam, ze na 160mm asi nevozis rychlopupinak...
dalej ako pisal Marvin, nie je to len o naboji, ale o viacerych suciastkach, ktore ta vyjdu mozno dalsich 50-100e
a uz som ti pisal aj v maili, ze na oficialnych strankach tychto vidlic mas urcenie: TEDA AM/XC co sa tyka Fox, PIKE je(bol) cistokrvny AM/EN (aspon podla mojich info)
lenze vela krat sa stava, ze chalani jazdia aj HT-DH na RST, a ini na tazkych FR vidlach jazdia pohodove AM, takze skus si definovat co jazdis TY ... hoc ked ides do mensieho zdvihu tak to asi taky hardcore nebude...
to andrej25: cisla oznacuju seriove typy, to zn. ze 351 bola nizsia verzia ako 426 (konkretne 351 nemala floodgate). teraz uz RS pouziva takisto pismena ako R,RL, WC ...
http://www.marzocchi.com/template/detailProdotti.asp?LN=UK&idC=1710&IdFolder=113&idMY=28182&IdOggetto=28050#
a ja zacinam jazdit dh a idem preto do mensieho zvihu lebo rám vydrzi ze vraj do 150mm tak chcem dat pre istotu 140mm ale aj ked zacinam jazdit dh tak nechem taku vidlicu s ktorou sa moze jazdit len na take lajt dh...ale dvojkorunku nechcem poradte mi teda nejaku na dh ked tieto vidlice niesu na dh---
asi tak...sice tragikomicke ale tak