Petka tam uz je ak tam chces mat prehadzovacku tak musis kupit kazetu a novu retaz pretoze ta co tam je bude kratka (opravte ma ak sa mýlim ).O tom "tuningu" ti moc povedat neviem ale zeby ho to stalo 500 EUR sa mi zda trochu vela .A aj cena je podla mna privysoká ... ano su tam dobre komponenty ale rataj s tym ze budes musiet kupit prednu brzdu a aj zadna nieje ziadna slava a za 600 EUR uz kupis aj lepsie HT ako toto ...
prednu ti netreba??? chalan vrat sa do reality....brzdi sa hlavne prednou brzdou...zadne koleso ide lahsie do smyku takze ak nahodou ten bajk kupis...tak najskor mu kup dve poriadne brzdy...a az potom sa zacni spustat dole kopcom
Ja predávam ten Kross Sign Ds. Ak by si mal záujem stačí napísať. Momentálne je zľava na 610e. Bike je ako nový sú tam nové plášte aj napínak a odvzdušnené brzdy s novou kvapalinou. Na bajku je všetko ako nové. A papiere od biku a vidly sú samozrejmosť.
hentie hnoje za 600? no vidim ze ked budem predavat moj dartmoor hnoj tak pojde za podobnu sumu do bazaru
ja som raz podal inzerat ze kolko by mi ponukli a keby bola dobra ponuka mozno by som moj bike aj strelil. po asi 4 maily ze ci ho nepredam za 200€ som ten inzerat radsej zrusil
takze ten kross sing ds je dost pevny vydrzy to daky zjazd skoky atd... ?? a mozes mi prosim poslat este nejake fotky na email mal by som zaujem ale neviem kedy budem mat € lebo musim prve predat moj bike a ci ho uz dovtedy ty nepredas email [email protected]
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pozor na jazyk, lebo pride pekelnik, vrhne plamene a ukaze vam ako sa jazdi XC v integralke
a nejaký bam bus je sračka tiež,nebrať
ja som raz podal inzerat ze kolko by mi ponukli a keby bola dobra ponuka mozno by som moj bike aj strelil. po asi 4 maily ze ci ho nepredam za 200€ som ten inzerat radsej zrusil