cauko skusal som jazdit v zime,mal som dake zimne kvazi softshell volnejsie gate bez mebrany a pod nimi termospodky...do dakych 5-7 stupnov to bolo v pohode az na to ze po par hodinach sa mi vzdy stipku prepoti pod ritou a dako zospodu alebo z boku mi tam nafuka...vysledok je ze druhy den citim tie ritne svaly a tie kosti na ktorych sa sedi...co obliect aby som to vyriesil?
zaregistrovat sa na forum kvoli takto formulovanej otazke.. asi mas vazny problem chlape:) kup si spodky s windstoperom (gore alebo windshield) alebo poriadne gate s membranou, treba vsak prihliadat nielen na udaj o nepremokavosti ale udaj o tom kolko ta latka prepusti na druhu stranu, lebo je ti na nic ked mas nepremokavost 30 000 a priedisnost len 5000 - moc sa v tom spotis. a ake spodky mas? tesco ? metro? ja mam obycajne polartecy (co je asi najlacnejsie co sa predava) a do -10 uplne stacia
si z toho robis srandu ale daj si rit na 3h do ventilatora:D
jj tie ws spodky som pozeral ale vacsinou je tam ws len z predu nie co by mi moc nepomohlo...spodky normalne z outdoor shopu dake lacnejsie znacku neviem asi slovenska vyroba, ziadne craftky to nebudu
robim si srandu lebo sa nevies vyjadrovat:) ano maju windstop iba z predu co je vsak uplne logicke lebo ta membrana vyrazne znizuje priedusnost=vacsie potenie. kup si kvalitne termopradlo (ak nemas cash tak zajo a ich polartec ak mas craft alebo nieco ine) a nebudes musiet riesit. je ti zima totizto preto lebo sa ti spotia slipy a kedze nie su funkcne tak su len mokre.. a potom staci jemny vanok a citis ako keby boli z ladu
keby som naskrobenec tak mu neporadim zatial co ty tu len deries klavesnicu:)
pomohlo.. ja vozim tieto http://www.endurashop.sk/38-6-panelove-ortky-ierne-.html a som spokojny.. crakt je vseobecne povazovany za spicku. hej bavlna je uplna svina ked sa v nej clovek spoti, velmi zle schne, clovek ma v nej pocit ako keby bola z ladu.
mne na rit nefuci a tak som to este neriesil:) Inak by som sa rad podelil o skusenost:) A clovek nikdy nevie, kedy mu zacne fucat na rit, takze dobre, ze radis, to sa ceni;)
Predpokladam ze ani lyzovat nechodis v plavkach to znamena ze aj na bike v zime je viac ako vhodne sa kvalitne obliest. Ak ta k zimnym jazdam nevedie potreba cielavedomeho treningu, tak sa na to radsej vykasli, pretoze v bavlnenych gatiach ( ktore sa spravaju ako spongia ) si to odseru tvoje ladviny a križe. A potom to co si usetril na zimnom obleceni investujes do lekarov. Kedze jazdim aj v zime tak tu mas taky maly navod ako sa obliest:
1. vrstva termopradlo zn SENSOR doubleface
2. vrstva cyklagate s nejakou wind membranou NYNA + dlhy dres + softshel bunda s windstoperom zn Sportfull ( pod -5°C aj bunda s Polartecu )
3. Neprefukava vetrovka Sportfull
Vseobecne pod -5°C uz aj tak nejazdim viac menej vynimocne a max 1 hod.
4. Obutie - zimne tretry Exustar
5. Na hlave pod prilbu žaluďka s windstoperom
6. Rukavice no name s membranou
Takze si to vygoogli a zrataj ci ti to na skusku stoji za to
keby natocim cez zimu 4-5k km tak si tie zimne gate zaobstaram dovtedy budem jazdit v necyklo
Pises, ze v zime malo najazdis a posles sme odkaz na gate vyrobene z ProCool-u ktory je hlavne na leto, teda ak nespravis v zime 4-5k km vyuzijes ich v lete
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jj tie ws spodky som pozeral ale vacsinou je tam ws len z predu nie co by mi moc nepomohlo...spodky normalne z outdoor shopu dake lacnejsie znacku neviem asi slovenska vyroba, ziadne craftky to nebudu
Katko, prosím ťa, smer pieskovisko
pomohlo by toto?
http://www.craft.sk/index.php?section=eshop&subsection=view&prod=craft&prod_match=193683&sub_prod=bike_m
keby natocim cez zimu 4-5k km tak si tie zimne gate zaobstaram dovtedy budem jazdit v necyklo
pomohlo.. ja vozim tieto http://www.endurashop.sk/38-6-panelove-ortky-ierne-.html a som spokojny.. crakt je vseobecne povazovany za spicku. hej bavlna je uplna svina ked sa v nej clovek spoti, velmi zle schne, clovek ma v nej pocit ako keby bola z ladu.
mne na rit nefuci a tak som to este neriesil:) Inak by som sa rad podelil o skusenost:) A clovek nikdy nevie, kedy mu zacne fucat na rit, takze dobre, ze radis, to sa ceni;)
1. vrstva termopradlo zn SENSOR doubleface
2. vrstva cyklagate s nejakou wind membranou NYNA + dlhy dres + softshel bunda s windstoperom zn Sportfull ( pod -5°C aj bunda s Polartecu )
3. Neprefukava vetrovka Sportfull
Vseobecne pod -5°C uz aj tak nejazdim viac menej vynimocne a max 1 hod.
4. Obutie - zimne tretry Exustar
5. Na hlave pod prilbu žaluďka s windstoperom
6. Rukavice no name s membranou
Takze si to vygoogli a zrataj ci ti to na skusku stoji za to
pomohlo by toto?
http://www.craft.sk/index.php?section=eshop&subsection=view&prod=craft&prod_match=193683&sub_prod=bike_m
cykloboxerky s vlozkou to vyriesia,vlozka pohlti tu vlhkost,ja pouzivam Briko a pohoda
asi som sa zle vyjadril, alebo si zle precital moju vetu. Skusenosti s jazdou v zime nemam, inak by som mu poradil. Len pre vyjasnenie:)
pomohlo by toto?
Pises, ze v zime malo najazdis a posles sme odkaz na gate vyrobene z ProCool-u ktory je hlavne na leto, teda ak nespravis v zime 4-5k km vyuzijes ich v lete